Web Analytics
More
    Reklāma

    Oracle vēlas atkārtotu tiesas prāvu pret Google, pievienojas anti-Google atbalstītājiem

    Jaunākie raksti

    Oracle uzsāka tiesvedību pret Google par Java koda neatļautu izmatošanu Android pagājušajā gadā. Oracle vēlējās piedzīt 9 miljardus ASV dolāru, tomēr tiesa lēma, ka Oracle nepienākas nekādas kompensācijas. Zvērinātie lēma par labu Google, norādot, tādējādi pārtraucot tiesvedības pirmo raundu. Cīņa par miljardu kompensācijām vēl nav galā, jo Oracle apsūdz Google faktu noklusēšanā, kas varēja būt izšķiroši tiesas prāvas iznākumā.

    Tāpat ir atklājusies informācija, ka Oracle ir devusi finansējumu The Google Transparency Project, kas būtu uzskatāms par pret Google vērstu uzņēmumu un aktīvistu grupējumu. The Google Transparency Project sola sniegt plašu informāciju par Google lielajām un mazajām neģēlībām – personu privātuma aizskaršanu, datu drošību u.tml.

    Reklāma

    Tiesvedības laikā Oracle advokāti atklājuši, ka Google 2014. gadā maksāja Apple 1 miljardu dolāru par to vien, lai iPhone Safari meklēšanas serviss būtu Google. Turklāt Apple no Google saņem arī procentus par iPhone meklēšanas rezultātos iekļauto reklāmu demonstrēšanu.

    Tiek ziņots, ka Google ir iesniegusi prasību arī pret Oracle par 3.9 miljardu dolāru piedzīšanu par “vecās” tiesvedības izdevumu segšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    22.08.2016 22:23

    Kad saimnieki plūcās, strādnieki berzē muguras.

    Reklāma