Web Analytics
More
    Reklāma

    Babolat rada sporta aproci tenisistiem

    Jaunākie raksti

    Nesen ziņojām, ka Babolat tenisa kompānija ir radījusi pirmo elektronisko raketi. Tagad Babolat ir gājis vēl tālāk un izveidojis elektronisko aproci POP, kas pildīs līdzīgas funkcijas, bet būs daudz ekonomiskāks un lietojams kopā ar jebkuras firmas raketi.

    Babolat POP ir radījis pirmo valkājamo ierīci speciāli tenisam, un tagad teniss ar sensoru tehnoloģiju ir pieejams ikvienam! Vienkārši uzlieciet aproci uz rokas, ievietojiet sensoru un sāciet sekot līdzi savai spēlei. Jaunā aproce ļaus jebkuram spēlētājam izdzīvot pavisam jaunu pieredzi uz tenisa korta, sekojot līdzi savam progresam, salīdzināt savas prasmes ar citiem un izbaudīt tenisa spēli jaunā līmenī.

    Reklāma

    Cik spēcīgs ir tavs sitiens? Vai pietiekami uzgriez savu otro servi? Vai izpildi pareizu sitiena tehniku? Cik labos sitienus esi uzsitis treniņa laikā? Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem par savu spēli varēsi rast precīzas atbildes izmantojot Babolat POP aproci. Šo aproci vari savienot ar telefonu vai planšetdatoru izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Mobilā aplikācija pieejama gan Android, gan iOS ierīcēm.

    Babolat POP aplikācijā tiks saglabāti visi iepriekšējie treniņu un sacensību dati. Šajā aplikācijā var gan redzēt katra konkrētā treniņa vai spēles datus, gan arī redzēt jebkura rādītāja izmaiņas ilgākā laika periodā, piemēram, kāds ir kopējais sitiena tehnikas, grieziena un ātruma rezultāts.

    Babolat POP aplikācijā būs ērti redzams, kura veida sitienus Tu visbiežāk izmanto savā spēlē un kuriem būtu jāpievērš papildus uzmanība. Izpildot konkrētu sitienu skaitu, tu tiksi pārcelts uz augstāku līmeni. Tāpat tev būs iespēja salīdzināt savu “pulsu” un daudzus citus rādītājus gan ar saviem draugiem, gan ar ATP un WTA zvaigžņu sniegumu. Tāpat ir iespēja pildīt dažādus uzdevumus, un  likt šos uzdevumus pildīt draugiem un citiem tenisa spēlētājiem.

    Aksesuārs ir piemērots lietošanai kopā ar jebkuru raketi jebkurā vecumā, ar jebkādu spēlētāja prasmju līmeni. Veikala cena 99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma