Web Analytics
More
    Reklāma

    LG OLED televizors piekto gadu pēc kārtas ir atzīts par labāko Eiropā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) OLED televizoru Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija (EISA) jau piekto gadu pēc kārtas ir atzinusi par labāko premium klases televizoru Eiropā. EISA godalgu piešķiršanu ik gadu nosaka 50 vadošo nozares žurnālu redaktori no 20 Eiropas valstīm, kuri izvērtē novatoriskus produktus pēc to tehnoloģiskajām iespējām, dizaina un inovācijām.

    Šogad „Eiropas premium klases televizora” godalgu saņēma LG SIGNATURE OLED televizors (modelis 65G6), kuru žūrija atzinusi kā „patiesi modernu”, īpaši atzīmējot tā spēju nodrošināt dabisku melnu toni satriecošam attēlam. Žūrija arī slavēja LG SIGNATURE OLED televizoru par tā spēju atbalstīt gan HDR 10, gan Dolby Vision™ satura formātus.

    Reklāma

    „Mēs esam pagodināti saņemt visprestižāko EISA apbalvojumu piekto gadu pēc kārtas, un katra no šīm godalgām sniedz tikpat lielu gandarījumu kā iepriekšējā,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents Braiens Kvons. „Šī atzinība apstiprina mūsu pārliecību, ka LG SIGNATURE OLED televizors ir izcils inženierijas varoņdarbs ar elpu aizraujošu attēla kvalitāti un revolucionāru dizainu.”

    Papildu UH770V SUPER UHD televizors saņēma „Eiropas Smart televizora” godalgu par tā iespaidīgo attēla kvalitāti, kā arī intuitīvo webOS 3.0 Smart TV lietotāja saskarni. Apbalvoto LG produktu vidū ir arī LG G5 viedtālrunis, kas ieguva „Eiropas mobilās inovācijas” godalgu par tā modulāro dizainu un pilnībā metālisko „unibody” tipa korpusu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    badmoon
    18.08.2016 01:58

    teļļuks par 8 pakām, easy, turklāt vēl EISA labākais, jāķer, kamēr silts :D

    Reklāma