Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu veidot automašīnas vai to daļas sadarbībā ar Fiat

    Jaunākie raksti

    Bloomberg ziņo, ka Samsung vēlas ražot mašīnas vai vismaz mašīnu detaļas, lai palēnām iespiestos arī šajā tirgū. Ziņojumā norādīts, ka Samsung, visticamāk, vērsies pie Fiat Chrysler ar piedāvājumu iegādāties daļu no apakšuzņēmuma Magneti Marelli, kas specializējas auto apgaismes ierīču, izklaides sistēmu un citas elektronikas veidošanai ne tikai Fiat Chrysler vajadzībām.

    Tiek pieļauts, ka Samsung ieguldīs darījumā vismaz 3 miljardus dolāru. Viedas automašīnu informācijas un izklaides sistēmas ieņem arvien būtiskāku vietu jaunās automašīnās. Google un Apple jau šobrīd piedāvā savas automašīnām paredzētas operētājsistēmas – Android Auto un Apple CarPlay.

    Reklāma

    Samsung, visticamāk, vēlas nodrošināt vismaz Android Auto darbināšanai nepieciešamo izklaides sistēmas izveidi. Android Auto var uzskatīt par vismazāk izmantoto Android mobilās operētājsistēmas iespēju kopš tā nonāca pie lietotājiem kopā ar Android Lollipop. Teorētiski gandrīz visiem zināms, ka tāds Android Auto eksistē, tomēr Android Auto iespēju izmantošanai ir nepieciešams iegādāties atbilstošu un dārgu Android Auto mašīnas radio vai arī jaunu automašīnu ar jau iebūvētu Android Auto sistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    05.08.2016 13:28

    Samsung jau kādu labu laiku cik zinu ražo automašīnas Dienvidkorejā.

    Te labs video par to cik Samsung ir milzīgs.
    https://www.youtube.com/watch?v=6Afpey7Eldo

    Uldis M.
    05.08.2016 15:54

    man patīk Samsung smagā tehnika :)
    Piemēram:
    http://img.buildviet.info/2010/10/17/22/52/MX292LC43.jpg

    Reklāma