Web Analytics
More
    Reklāma

    No 22. augusta Microsoft Latvia vadītāja būs Renāte Strazdiņa

    Jaunākie raksti

    Renātei Strazdiņai ir vairāk kā 10 gadu pieredze vadības konsultāciju jomā — galvenokārt par jautājumiem, kas saistīti ar publisko sektoru, izglītību, Eiropas Savienību, informācijas sistēmām un biznesa procesiem. Iepriekš Renāte bija direktore Ernst & Young Baltic (EY) vadības konsultāciju departamentā, vienlaicīgi pildot Latvijas Publiskā sektora vadītāja lomu un dienvidaustrumu Eiropas reģiona (Central South Eastern Europe) izglītības sektora vadītāja lomu, strādājusi PwC un Balta. Tāpat Renātei ir plaša kompetence stratēģisku projektu vadībā, e-pakalpojumu procesu vadīšanā, IT sistēmu ieviešanas pārvaldībā un projektu auditos, kā arī IT stratēģiju izstrādē un ieviešanā.

    “Man ir patiess prieks uzņemties izaicinājumu realizēt digitālo transformāciju Latvijā kopā ar saviem jaunajiem kolēģiem, partneriem un klientiem. Daudz kas jau ir paveikts attiecībā uz digitālo kompetenču attīstību un digitālo pakalpojumu pieejamību. Uz šīs veiksmīgās bāzes mēs turpināsim mērķtiecīgi virzīties uz priekšu, lai par Latvijas digitālo tēlu mēs būtu lepni ne tikai savā valstī, bet arī ārpus tās robežām,” saka Renāte Strazdiņa.

    Reklāma

    Jaunajai Microsoft Latvia vadītājai ir doktora grāds inženierzinātnēs, kas iegūts Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un Informācijas tehnoloģijas fakultātē un sociālo zinātņu maģistra grāds vadībzinībās. Renāte Strazdiņa ir Rīgas Tehniskās universitātes vadošā pētniece, IT kompetences centra Biznesa procesu analīzes tehnoloģiju virziena zinātniskā vadītāja un ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) biedrs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma