Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā norisināsies unikāls Audi superauto pasākums

    Jaunākie raksti

    Pasaulē iecienītais “Audi Sportscar Experience” pasākums šogad, no 8. līdz 18.augustam, norisināsies arī Latvijā, Biķernieku trasē uzņemot vairāk nekā 20 jaunos “Audi R8” un “RS” sērijas superauto, kā arī leģendāro “R8 Le Mans Quattro” koncepta supermodeli.

    Pasākuma laikā ap 500 “Audi” lūgtiem viesiem no Latvijas un Lietuvas tiks sniegta unikāla iespēja izmēģināt jaunu sportisko modeļu potenciālu īstas sacīkšu trases apstākļos. Pasākuma laikā īpaši aicināti “Audi” eksperti no Vācijas sniegs braucējiem instruktāžas un atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem. Neskatoties uz to, ka dalība “Audi Sportscar Experience” pasākumā ir ar ielūgumiem, jebkuram interesentam 14. augustā Rīgas pilsētas svētku ietvaros būs iespēja klātienē apskatīt “Audi” jauno superautomobiļu izlasi pašā galvaspilsētas sirdī. Plašāka informācija par šo pasākumu drīzumā sekos.

    Reklāma

    Visplašāk, ar vairāk nekā 20 vienībām, “Audi Sportscar Experience” pasākumā tiks pārstāvēts jaunais “Audi R8” superauto, kas ir izstrādāts uz kopīgas platformas ar itāliešu superauto “Lamborghini Huracan” un tiek komplektēts ar 540 zirgspēku jaudīgu 5,2 litru V10 atmosfērisko dzinēju. Audi R8 ir ar “quattro” pilnpiedziņas sistēmu aprīkots superauto, kas no 0 līdz 100 km/h paātrinās vien 3,5 sekundēs, savukārt tā maksimālais ātrums ir iespaidīgs – 323 km/h. Par Latvijas pasākuma zvaigzni kļūs “R8 Le Mans Quattro” koncepta superauto, kurš Baltijas valstīs tiks piedāvāts apskatei pirmo reizi. Pasākuma ietvaros būs iespēja apskatīt un izmēģināt arī jaudīgos un elegantos “RS 6” un “RS 7” sportiskos modeļus.

    “Audi R8” un “RS” modeļu izstrādē vācu inženieri izmanto autosportā gūto pieredzi, radot automašīnas, kas ļauj iejusties sacīkšu braucēja lomā pat uz koplietošanas ceļiem. Viena no “Audi R8” un “RS” īpašajām iezīmēm ir leģendārā “quattro” pilnpiedziņas sistēma un sportiskai braukšanai pielāgotais pašbloķējošais diferenciālis. Tāpat “Audi” sportiskie modeļi atšķiras ar citādu braukšanas elektroniskās stabilizācijas sistēmas regulējumu, nodrošinot izcilu vadāmību jebkurā situācijā.

    “Audi Sportscar Experience” apmeklēs arī Kursors.lv un drīz pēc tā noteikti padalīsimies ar gūtajiem iespaidiem. Ja vien nebūsim izlīmējušies kādā no 14 trases līkumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma