Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps pārvērš lietotājus par karšu uzlabotājiem

    Jaunākie raksti

    Google turpina piesaistīt lietotājus, lai uzlabotu un aktualizētu Google Maps sniegto informāciju. Google Maps lietotnes iegūs jaunas un uzlabotas iespējas, kas ļaus lietotājiem papildināt kartes ar savu sniegto informāciju, kā arī apstiprināt citu Google Maps lietotāju iesniegtos labojumus.

    Šādā ceļā Google Maps saņem miljoniem uzlabojumu katru dienu. Iepriekš Google bija problēmas ar Maps uzlabotāju darbiem, jo ik pa laikam kāds jokdaris kartēs izvietoja mānīgu informāciju vai pat rupju zīmējumu. Jau šobrīd daļa Google Maps lietotāji viedierīču lietotnēs var atrast sadaļas “Suggest an Edit” un “Add a Missing Place”. Diemžēl latviskotos sadaļu nosaukumus nepateikšu, man vēl jaunā Google Maps labošanas iespēja nav aktīva.

    Reklāma

    Google piedāvās Maps lietotājiem apstiprināt citu lietotāju laboto informāciju. Iesniegtais labojums stāsies spēkā tikai tad, kad citi Google Maps lietotāji to būs vairākas reizes apstiprinājuši. Sākotnēji karšu labojumi nonāks pie Google Maps Android lietotājiem, pēcāk arī pie iOS lietotājiem, kartes varēs labot ar Google Search palīdzību viedierīcēs.

    Iepriekš Google Maps lietotājiem jau bija iespēja papildināt karšu saturu ar savām atsauksmēm par restorāniem un maziem veikaliņiem. Local Guides programma dod iespēju pievienot fotogrāfijas. Atliek vien reģistrēties Local Guides programmā, kā arī Google par informācijas sniegšanu piedāvā dažādus labumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    22.07.2016 14:20

    tagad arī jokdari taisīs flashmobus.

    22.07.2016 14:42
    Reply to  digitalk

    Tie arī būs pirmie, uz kuriem attieksies it kā izsmejošais “vai tev bans googlē ir?”!!!

    Jā, man ir bans googlē!

    digitalk
    22.07.2016 14:50
    Reply to  Artis Abols

    it kā feikus akountus no Gaismas pils (t.i. publiskām vietām) nevarētu uztaisīt :)

    Reklāma