Web Analytics
More
    Reklāma

    Ja dizains nemainās, tikai 10% Apple lietotāju pāries uz iPhone 7

    Jaunākie raksti

    Maijā klīda baumas, ka Apple ir veicis pasūtījumu Apple iPhone 7 un Apple iPhone 7 Plus izveidei, tā apjoms tiek lēsts starp 72 un 78 miljoniem viedtālruņu. Tomēr jaunākās aptaujas liecina, ka Apple varētu būt pārrēķinājies ar iPhone 7 pasūtījumu, jo nebūs gaidītā pieprasījuma.

    Pagaidām baumas par jauno Apple iPhone 7 ir visai pieticīgas, nekādi diži jaunumi nav gaidāmi, un Apple grasās no iPhone 7 izskaust 3.5 mm austiņu pieslēgvietu. 3.5 mm austiņu pieslēgvietas atbrīvotajā tilpumā tiks izvietots lielāks akumulators. Baumas par divām kamerām Apple iPhone 7 aizmugurē arī ir noklusušas.

    Quartz veiktā aptaujā atklājies, ka tikai 10% esošo iPhone lietotāju būtu gatavi iegādāties iPhone 7, bet 80% ir pavisam tieši pateikuši, ka nepirks iPhone 7, ja Apple krasi neizmainīs viedtālruņa dizainu. Aptaujā atklājies, ka trešā daļa esošo iPhone lietotāju iegādājas jaunu modeli katrus trīs gadus.

    Te būtu jānorāda, ka līdzīgi pētījumi notiek katru gadu un gandrīz katru reizi Apple pierāda, ka iPhone pārdošanai nekas nevar stāties ceļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    41 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    20.07.2016 10:37

    Kā tad, visiem tak patīk stabilitāte, drošība ātrums. Diez vai 80% atteiksies no tā tikai izskata dēļ. Apple logo jau paliek. ar to arī pietiek… Šis tikai tāds joks ne pētījums.

    Uldis M.
    20.07.2016 10:48
    Reply to  Usinss

    Netaisās jau atteikties, vienkārši paliks pie esošā 6s tā vietā lai skrietu pirkt 7…

    Andish Gonzalez
    20.07.2016 10:39

    Manuptāt tikai pilnīgs Apple fans varētu pāriet no 6s uz 7. Bet man, kā 6s īpašniekam visticamāk ar šo medeli pietiks vēl pāris gadiem. Un tad, kad telefons jau būs morāli novecojis un gribēsies ko jaunāku, tad arī tādu iegādāšos. Un domāju, Apple ar to arī rēķinās un viņu klienti lielāko noietu radīs tie, kuri šobrīd lieto 4 un 5 paaudzi.

    Janis
    20.07.2016 18:59

    Nesaprotu, kā Jums tie telefoni nokalpo tik ilgi!?
    Ok, ja lieto visādus vāciņus/maciņus, bet bez tā visa vairāki gadi, tas nav reāli(manuprāt).

    davfreim
    20.07.2016 22:57
    Reply to  Janis

    5S vēl pilnīgi apmierina, kalpo labi, nelago, problēmu nav, ja 7. nebūs nekas īpašs, tad arī nemainīšu.

    Janis
    21.07.2016 06:59
    Reply to  davfreim

    Nē, nē tas, ka 5s strādā ļoti labi vel joprojām tas ir skaidrs, es domāju tieši fizisko nolietojumu.

    davfreim
    21.07.2016 15:28
    Reply to  Janis

    Es lietoju oriģinālo Apple vāciņu, nav gandrīz nevienas skrambas uz telefona, izņemot nedaudz ap kameras caurumu vāciņā. Galvenais, lai vāciņa iekšpusē ir audums (mīksts), citādi, ja uzliek tos plastmasīgos, tad tur sabirst smiltis un noskrāpē aizmuguri kā ar smilšpapīru.

    Neteikšu, ka lietoju telefonu super uzmanīgi, dzīvo kabatā un pa auto trauciņoem kopā ar atslēgām utt. :) nekādu plēvju uz ekrāna arī nav un ir tikai 1 skramba, kuru var redzēt tikai, kad izslēgts ekrāns.

    Droši var vēl dzīvot, gan vizuāli apmierinošs, gan veiktspējas ziņā.

    Andish Gonzalez
    20.07.2016 23:14
    Reply to  Janis

    Nekad (ja nu vienīgi kkad pašos pirmsākumos) neesmu lietojis telefona maciņus. Esmu iemācījies pret telefonu apieties saaudzīgi.
    Vistrakāk biju nobružājis pirmās paaudzes iTelefonu, tas man bija 5 gadus (saprotams, ka laika zobs padarīja savu). Ilgu laiku to nelietoju, bet tagad iedevu draudzenes brālim… šis savukārt ir stāvā sajūsmā, ka viņš ir tik nolietots. Škietot “Vintage” utt. :D Arī mans darba kolēģis par to telefonu bija stāvā sajūsmā sajūsmā un gribēja nopirkt gandrīz par jauna telefona cenu…

    Janis
    21.07.2016 07:02

    Nu labi, tie ir “īpašie” cilvēciņi, kuri gatavi vecu nobružātu telefonu pirkt par augstu cenu.
    Man tālruņi parasti iztur max 2vus gadus, un tad jau parasti robi un skrāpējumi visās iespējamajās un neiespējamajās malās:/

    Briedis
    24.07.2016 22:02
    Reply to  Janis

    Āboltelefoniem, atšķirībā no Samsung aparātiem, ir ilgāks mūžs. Salīdzināju ar Samsung tādēļ, ka tie ir pirktākie aprāti. Pērk vairāk Samsungus, bet ābolu lietotāju tik un tā ir vairāk. Savāda statistika, bet tas tādēļ, ka Samsunga vidējais mūžs ir 2-3 gadi, bet ābolam 4-5 gadi. Tas arī vislabāk parāda telefona izturību.

    Janis
    09.08.2016 20:55
    Reply to  Briedis

    Ko Tu lieto?
    Es taču teicu, fiziski neiztur!
    P.s
    5 gadi ir iphone 4 un 4s kuri ir nu galīgi flegmas, tur jau jābut mazohistam, lai lietotu, ko tādu…

    Briedis
    09.08.2016 23:55
    Reply to  Janis

    Ar tādiem “fanbojiem”, kā Tu, jebkādas produktīvas diskusijas ir neiespējamas.

    deni2s
    04.08.2016 12:39
    Reply to  Janis

    Nesen tikai nomainīju 4S pret 6S – kādi 4-5 gadi vismaz tika lietots. Nekādi vāciņi netika lietoti, tikai līmplēves uz ekrāna (2 komplekti). Uz beigām baterija mira nost, kuru pirms pārdošanas par 15 eiro nomainīju pret jaunu. Viena plaisa aizmugurē bija – neveiksmīgi nokrita uz flīzēm, bet nekas traks. Nevaru iedomāties, kas ar to telefonu jādara, lai viņš nevarētu nokalpot 4 gadus.

    Janis
    09.08.2016 21:05
    Reply to  deni2s

    Izturēt jau var (ķa nu gadās), bet nav nekāda prieka lietot telefonu kurš ir noskrandis no visām pusēm. Plus, man personīgi ļoti daudziem ir nācies saplēst displeju, vai sašvīkāt kameru.

    Man atkal liekas dīvaini, kā cilvēks novelk 5 gadus ar vienu telefonu,un diviem komplektiem plēvju uz ekrāna, varbūt man ir pārāk aktīvs dzīvesveids, vai pārāk daudz darba, jo esmu sabliezis telefonus vis dažādākajos veidos, nu labi nevarētu arī teikt, ka es sekoju viņiem līdzi iemet mašinā uzmet uz galda utt, ir jau cilvēki kuri ar viedtālruni apietas uzmanīgāk, kā ar meiču krūtīm, tādiem varbūt ari tie telefoni nostrādā tik ilgi :D

    P.s.
    Pēdējais gadījums ir ar Iphone 6, divreiz atlipa ekrāns, nu labi saprotu, tā notiek katram trešajam, jo kaut, kādi brāķi saražoti.

    deni2s
    09.08.2016 22:36
    Reply to  Janis

    Nez, ir pierasts telefonu turēt vienā bikšu kabatā, kurā neko citu nelieku, lai nesaskrāpētu (atslēgas parasti skrāpē). Tāpēc nav nekādi “iemet mašīnā, uzmet uz galda” varianti. Vai nu kabatā vai rokā, vai pie lādētāja. Mašīnā vienmēr turētājā un pie lādētāja ar ieslēgtu Waze. Uz galda telefons varbūt tikai darbā, ēdot turēt telefonu blakus uzskatu par sliktu stilu un necieņu pret apkārtējiem, līdzīgi kā ieslēgtu skaņu – turot bikšu kabatā ar vibrozvanu pietiek. Nodarbojoties ar sportu vienmēr atstāju biksēs, ja kāds ir zvanījis, atzvanu. Tagad pirms mēneša man iedalīja 6s, es pat plēvīti vairs nelīmēju virsū.

    Janis
    10.08.2016 03:06
    Reply to  deni2s

    Nu jā tā jau arī domāju,ka lietošanas paradumi mums krasi atšķiras.
    Par atslēgām taisnība, bet man atkal ir tā, kā kuru reizi, jo lietoju vairākus telefonus, tādēļ arī viņi bieži nonāk kopā ar atslēgām un citiem priekšmetiem, kā arī brīvā laika izklaides dara savu.

    deni2s
    10.08.2016 10:09
    Reply to  Janis

    Ja lietoju vairākus telefonus, tad vienu iebāžu somā, lai nav jāstaipa kabatā vai pat uzlieku pāradresāciju uz otru. Nezinu kādas Tev ir brīvā laika izklaides, es nodarbojos ar vindsērfingu, tad nu telefonu atstāju somā/mašīnā, līdzi neņēmu. Man tā vieglāk dzīvot, ka vienmēr zinu, kur ir telefons un varu par to neuztraukties. Un ja nav katrus 2 gadus jāpērk jauns sev, tad varu atļauties arī vecākiem nopirkt par ietaupījumu.

    Janis
    10.08.2016 12:59
    Reply to  deni2s

    Nu redz Tu vari atļauties neņemt telefonu līdzi, man tas ir līdzi praktiski visur.
    Nu labi nav jau tā ka tas telefons pēc diviem gadiem vienkārši “norubijas” protams, ka parasti viņš joprojām vel strādā, lielākoties ir tikai vizuāli defekti.
    Man kaut, kā iegājies, ka pēc diviem gadiem ierīce ir sevi atpelnījusi, un ja tā jau ir pamatīgi nolietota (sskrāpēta utt.), tad man to ir nepatīkami lietot.
    Atsevišķos gadījumos protams ir arī tehniski defekti.

    deni2s
    10.08.2016 13:16
    Reply to  Janis

    Pārsvarā telefons arī ir līdzi visur, tikai aktīvos sporta veidos telefons var satraumēt pašu vai citus, tāpēc vindsērfings, volejbols, futbols vai basketbols ir iemesls palikt bez telefona uz stundu vai divām. Dabūju kādreiz šūt sev uzaci, jo viens pagalma basketbola spēlētājs bija ar brillēm, varbūt paveicās, ka uzaci, nevis aci.

    YX
    20.07.2016 10:40

    Pārdošanai nepalīdzēs arī baumas, ka Apple gatavojas ļoti būtiskām iPhone izmaiņām nākamgad, kad iPhone svinēs 10 gadu jubileju!

    x
    20.07.2016 10:50

    ek, vai tad nav pienācis laiks samazināt cenu par 1/3, vienlaicīgi iešujot telefona brikošanos 3 mēn. pēc jaunā modeļa iznākšanas (iepriekš nometot datu bakupu mākonī). Un ne jau tikai aifonam.

    tas ļoti motivētu pircējus beigt skaitīt centus un kārtīgi pirkt nākamo modeli.

    Uldis M.
    20.07.2016 10:55

    Aptaujas ir aptaujas. Protams, ja cilvēks ir ļoti apmierināts ar esošo iPhone 6s tad viņš neredz būtisku nepieciešamību ķert pēc jaunā 7. Un tomēr, noprezentēs iPhone7, parādīs tautai cik tas ir superīgs un tauta pirks un greidosies arī no 6s.

    LOOK
    20.07.2016 11:56

    Ābols ir fenomens uz šīs planētas, un nekādi tirgus pētījumi nespēj noprognozēt aunu bara skrējienu. Lai ko arī nerunātu, izpirks visus 7niekus un vēl nostāsies rindā pēc nākamā.

    Briedis
    20.07.2016 12:13
    Reply to  LOOK

    Kāda ražotāja telefons man būtu jāizmanto, lai es nebūtu auns?

    x
    21.07.2016 08:32
    Reply to  LOOK

    Ja negribi būt viens no auniem – pērc elephone :)))

    Oskars
    20.07.2016 13:32

    Un kā ar citu operētāj sistēmu lietototāju vēlmi pirkt 7

    Man WP , ( rakstu jau kuro reizi ) Pilnīgi skaidrs , ka pat ja būtu WP fans man vairs nespīd windovzi . Vēl jau darbojas tas 830 . priekš sevis jau esmu nolēmis wp nee! Kas man atliek…. laikam ipons 7 vai SE . Androīds karas ( tā forumos un draugi ) a bet tas man nemaz nepatīk .

    x
    20.07.2016 15:01
    Reply to  Oskars

    kā – nespīd? vairs nedarbojas?
    830 var apgreidot uz win10, kad pēc pusgada-gada to novedīs līdz 8.1 denim stabilitātes līmenim.

    Oskars
    20.07.2016 16:54
    Reply to  x

    x

    Vai ta var apgreidot . Skatījos veikalā , nepiedāvāvā . Un ko ta dos . Aplikācijas bija maz . Klāt nenāk . Ja šeit pat lasi par kādu jaunu gadžetu ..vienmēr redzi atbalsta tikkai andrīti un iponu . No esošām atsakās . No esošajām piemērmam man nestabili instagrams , waze . Edomondo nokārās , nekāds restarts nelīdz . Var jau iztikt . Bet priekš kam tad vispār viedais . Pavisam nopietni reizēm domāju atgriezties pie podzinieka . Vecais podzinieks bija kadu pusgadu palietotos

    x
    20.07.2016 17:14
    Reply to  Oskars

    msveikalā instalē upgrade advisor jeb jaunināšanas padomnieku, pč tam palaid to, tikai wi-fi tīklā jo pa mobilo tīklu mēdzot ilgi vilkt to kluci.

    es sāktu ar telefona resetu, un 10to instalētu pēc pusgada, kad izķers kaitinošākās blusas. 8.1 arī esot kļuvis labs tikai ar denim apdeitu.

    Oskars
    20.07.2016 17:32
    Reply to  x

    x
    Ups .paldies . Nemaz nezināju par tādu upgridadvisoru , uzinstalēju .

    Cik noprotu uz 10 . Viņš pats piedāvās ,kad pienāks laiks ?

    x
    20.07.2016 18:35
    Reply to  Oskars

    Parāda, vai ir pieejams un ja piekrīt, tad apgreido.

    Oskars
    20.07.2016 19:09
    Reply to  x

    darīts

    Oskars
    20.07.2016 20:57
    Reply to  x

    pasēju windovs kartes . nevaru atrst kur nobāzts.

    nevaru ( nemāku ? ) uzlikt bing izvēlētos dienas foto uz displeja ,,,bez maz vai mīļākā wp opcija

    x
    20.07.2016 21:47
    Reply to  Oskars

    par kartēm un here http://360.here.com/2016/03/15/important-information-about-here-apps-on-windows-phone/

    bet apgreidotam no 8.1 būtu jādarbojas

    Oskars
    21.07.2016 08:44
    Reply to  x

    x
    Vis ok . Par to nolādētā pazaudēšanu . Es meklēju vārdu Windovs karte . Bet bija pie Kartes . paviršiba no manas puses . Tā arī rodas stāsti par slikto gadžetu ….:)

    x
    21.07.2016 09:12
    Reply to  Oskars

    Tad jau tavam 830 pensionēšanās tiek pārcelta pāris gadus uz priekšu ))

    Oskars
    23.07.2016 11:29
    Reply to  x

    x
    Viena liela problēma . Tagad apakšējā centrālā ikona ( stilizēts windows logo. ) darbojas tikkai kā ekrāna samazinātājs uz pusi . Agrāk caur viņu atgriezos sākumā . Pašam nesanāk to atregulēt .

    x
    23.07.2016 12:25
    Reply to  Oskars

    Man nav desmitā, meklē forumos. Varbūt ilgāk jāpatur vai varbūt vispār var atslēgt ekrāna samazināšanu, ja neizmanto?

    Oskars
    24.07.2016 09:37
    Reply to  x

    Palīdzēja mūsdienu TOP metode RESTARTS … bet nu skaidrs , tas nav uz labu ….

    Varbūt iemācījos pareizi dozēt pieskāriena ilgumu , leņķi ,,glāstoši ?? Arī ar to es eksperimentēju pirms restarta .
    Protams meklēju pie displeja iestatījumiem , kaut ko tur pat mainīju , bet līdzēja tikkai restarts

    x
    24.07.2016 10:13
    Reply to  Oskars

    nu, restarts nav rūtošana un pārējās dejas ar tamburīnu

    digitalk
    24.07.2016 13:41
    Reply to  x

    un zaķa ķepiņu. tas ir būtisks moments! :)

    Reklāma