Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony piedāvā jaunu bezvadu apgaismojuma kontroles sistēmu

    Jaunākie raksti

    Sony izziņojis bezvadu gaismošanas sistēmu, kas sola apmierināt augošo pieprasījumu Sony kameru lietotāju (gan profesionāļu, gan amatieru) vidū. Sistēma veidota savietojamībai ar α modeļu maināmu objektīvu kamerām un ārējām zibspuldzēm, un tā sastāv no bezvadu radio vadības pults FA-WRC1M un signāla uztvērēja FA-WRR1.

    Šis ir pilnībā portatīvs risinājums, palīdzot, piemēram, kāzu fotogrāfiem, kuriem sarežģīti transportēt studijas apgaismojumu uz pasākumu norises vietām, bet rezultāts nepieciešams jau ar pirmo reizi, jo otras iespējas konkrētajam kadram nebūs.

    Reklāma

    Jaunā sistēma nodrošinās bezvadu zibspuldzes izmantošanu 30 metru rādiusā, kas atbalstīs fotografēšanas sniegumu visdažādākajos apstākļos, ļaujot mainīt līdzšinējo bezvadu zibspuldžu fotografēšanas pieredzi. Iespējas to izmantot ir TTL, manuālā vai grupu režīmā. Kopumā sistēma spēs kontrolēt 15 atsevišķas zibspuldzes piecās grupās, kas fotogrāfam palīdzēs atklāt jaunu radošuma līmeni, sniedzot brīvību eksperimentēt ar iestatījumiem, lai brīvi atainotu savu redzējumu par projektu.

    Sistēmai iespējams kontrolēt fotografēšanas režīmu, zibspuldzes jaudu un ekspozīcijas kompensāciju ar kontroles paneļa palīdzību, kas ataino katras uztvērējierīces statusu, ļaujot iekārtu apkalpot vienam cilvēkam, vai, ja nepieciešams, mazai komandai. Kā papildu iespēja tiek piedāvāta tālvadības palaišana vairākām kamerām, kas apvienojumā ar 30 metru darbības rādiusu ļaus sporta un dabas fotogrāfiem paplašināt savu darbības loku, uzņemot īpašus momentus.

    Jaunā gaismojuma kontroles sistēma ar ātrdarbības sinhronizēšanas funkciju (HSS) spēs nodrošināt zibspuldžu sinhronizācijas ātrumu līdz 1/250 s. Zibspuldzes intensitātes līmeni var kontrolēt 25 soļu intervālā (1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64, 1/128, 1/256) ar soli 1/3 EV.

    Jaunā sistēma radīta fotogrāfiem, kuriem nepieciešami īpaši apstākļi ar vairākiem neatkarīgi vadāmiem gaismas avotiem un dinamiskiem gaismas efektiem. Pilnībā bezvadu kontrolēta sistēma ļaus tās lietotājam neraizēties par ierobežojumiem, ar kādiem nākas saskarties, izmantojot infrasarkanās gaismas trigerus, kuriem spēcīga saules gaisma vai fiziskas barjeras nereti izrādās šķērslis. Sistēma ir putekļu un mitruma noturīga, ļaujot to izmantot dažādos apstākļos.

    Paredzams, ka sistēma būs pieejam no 2016. gada septembra, un aptuvenā pults cena būs 420 eiro, bet uztvērēja – 240 eiro.

    FA-WRC1M_CX79500_FA-WRR1_HVL-F60M-Mid

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alex
    17.07.2016 07:57

    Izlasīju lidz vietai 30 metri… Talāk pat neiedziļinājos, mani ķīniešu zibspuldzes palaidēji velk lidz 100metri. Un es vel sūdzējos.

    Reklāma