Web Analytics
More
    Reklāma

    CAP ir Microsoft veidots IFTTT servisa konkurents

    Jaunākie raksti

    Microsoft Research komanda ir izveidojusi Conditional Action Programmer jeb CAP, kas līdzināsies IFTTT iespējām, tomēr Microsoft serviss ies tālāk, iekļaujot sevī arī ikdienā lietotās valodas atpazīšanu un pāris trikus no Cortana digitālā asistenta. Šobrīd Microsoft sagaida, ka lietotāji uzsāks izmantot CAP, lai būtu iespējams atklāt kļūdas un uzlabot CAP darbību.

    Microsoft vēlas konkurēt ar vienu no interesantākajiem tīmekļa servisiem IFTTT (If This Then That). IFTTT nodrošina neskaitāmas iespējas, kuru pamatā ir kādas darbības veikšana, kad izpildās lietotāja noteikts nosacījums. Piemēram, viedtālrunis paziņo lietotājam, ja dienā ir gaidāmi nokrišņi. Arī Kursors.lv ikdienā ir iekļautas pāris IFTTT “receptes”.

    Reklāma

    CAP iespējas šobrīd pamatīgi iepaliek aiz IFTTT, jo vienkārši nav pievienots tik plašs sociālo tīmekļu, iespēju un servisu klāsts. CAP jau iekļauj dažādus Microsoft pakalpojumus, Facebook, Pocket, e-pastus un īsziņas, tomēr Conditional Action Programmer ir, kur augt. Drīzumā tiek solīta CAP Android lietotnes iznākšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma