Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC šogad pārdos 13 miljonus viedtālruņu (Apple šādu skaitu sasniedz nedēļas nogalē)

    Jaunākie raksti

    Jaunākā informācija norāda, ka HTC it nemaz neveicas ar viedtālruņu tirdzniecību, bet HTC Vive virtuālās realitātes brillēm veicas pārsteidzoši labi. Analītiķi uzskata, ka visa 2016. gada laikā HTC spēs pārdot tikai 13 miljonus viedtālruņu. Te būtu jānorāda, ka šādu viedtālruņu apjomu Apple spēja pārdot pirmajā iPhone 6s un 6s Plus iznākšanas nedēļas nogalē.

    Vēl 2015. gadā HTC ir pārdevis ap 18 miljoniem viedtālruņu, tātad šoga gaidāms aptuveni 27% kritums. Tajā pašā laikā no ASUS tiek gaidīta gandrīz 35% izaugsme viedtālruņu tirgū ar pārdotiem vismaz 21.5 miljoniem viedtālruņu. Analītiķu optimisma pamatā ir ASUS pāreja no Intel procesoriem uz augstvērtīgiem Qualcomm procesoriem.

    Reklāma

    Ķīnas ražotāji šogad piedzīvos pamatīgu izaugsmi ne tikai pašmāju tirgū. No OPPO tiek sagaidīta neticama 59.2% izaugsme. Vēl pagājušajā gadā OPPO pārdeva 49 miljonus viedtālruņu, tātad pieaugums ir gaidāms jau no visai iespaidīgas bāzes. Arī Vivo, kas pagājušajā gadā pārdeva 47 miljonus viedtālruņu, cer sagaidīt pamatīgu pārdošanas lēcienu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.07.2016 17:52

    Kāds vispār saskaitīja pārdoto tālruņu skaitu? Tie ir 18 miljoni. MILJONI! Jeb liela kaudze elektronisku s-du, jo tas viss ir izgrūsts tirgū ar domu, lai ātrāk pārdotu. Kvalitāte, kā vienmēr, interesē daudz mazāk. Nav jau brīnums, ka vairāk nepērk, jo tirgus ar šiem verķiem jau labu laiku ir pārsātināts. Manuprāt smartXYZ ražotāji varētu beigt piesmērēt dabu un parūpēties par tur uzstādītā softa salabošanu un atjaunošanu. Teiksim, varētu starptautiskā līmenī pieņemt, ka smartfonus, planšetes u.c. knibuļus drīkst ražot un tirgot tikai reizi 3 gados. Pārējā laikā – softa uzlabošana un remont s

    Reklāma