Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon uzsāk samazināt cenas viedtālruņiem ar Kindle tipa reklāmām

    Jaunākie raksti

    Amazon jau kopš Kindle e-grāmatu lasītāju pirmsākumiem piedāvā par pāris dolāriem samazināt e-lasītāja cenu, bet lasītāja slēgekrānā tiek demonstrētas reklāmas. Tieši šī pati ideja tiks izmantota vairākos Amazon pārdotos Android viedtālruņos, kas nav piesaistīti mobilo sakaru operatoram.

    Jaunā Amazon reklāmu programma jau uzākusi darbību ASV, tur par samazinātām cenā var iegūt BLU R1 HD un Motorola Moto G4 modeļus. Abiem viedtālruņiem cena samazināta par 50 dolāriem, to cenas ir attiecīgi 49.99 un 149.99 dolāri pēc atlaides piešķiršanas.

    Reklāma

    Pretī Amazon sagaida, ka lietotājs lūkosies uz slēgekrānā parādītām reklāmām. Tiek ziņots, ka pagaidām reklāmu saturs ir neuzmācīgs, bet nekad nevaram būt droši, ka Amazon neuzsāk agresīvāku reklāmu izvietošanu viedtālruņos. Viedtālruņu iegādes nosacījumos atrodama informācija, ka tajos varētu būt uzstādītas arī citas reklāmas lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agriic
    30.06.2016 11:07

    Norūtojam -> uzliekam custom romu un problēma atrisināta..

    30.06.2016 11:08
    Reply to  Agriic

    Teica tipisks Austrumeiropietis :D

    digitalk
    30.06.2016 11:20
    Reply to  Agriic

    un kas būs, ja kastoma nebūs? piemēram, kā Samsung Galaxy Xcover3.

    x
    30.06.2016 16:04

    es nez…manuprāt, ja rāda reklamas, tad cenai jābūt nevis par 1/3 zemākai, bet vispār simboliskai, tur 5 naudiņas un tad var arī skatīties reklāmas. Vai sasaistīt reklāmu daudzumu ar cenu, varbūt tā. Mazāka cena – vairāk reklāmu, un otrādi. Patiesībā brīnos, ka tas jau sen nav ieviests.

    Kaspars
    01.07.2016 15:51

    Bija taču viens mūsu pašu bāliņš, kuram bija ideja dāļāt lētā gala planšetes par brīvu – vērtību atpelnot ar reklāmu neizslēdzamu tramslēšanu..staigāja pičodams investoriem, bet mekādu naudu laikam tā arī nedabūja..

    Reklāma