Web Analytics
More
    Reklāma

    TechChill sadarbosies ar Positivus festivālu

    Jaunākie raksti

    Latvijas nozīmīgākā ikgadējā startup un tehnoloģiju konference TechChill, kas notiek katru februāri, šovasar sadarbosies ar leģendāro mūzikas festivālu Positivus. Festivāla laikā notiks konferences vasaras sesija, kurā dalībniekiem būs dota iespēja gan atpūsties, gan smelties iedvesmu TechChill Summer Hub teltī, apvienojot mūzikas, mākslas un tehnoloģiju pieredzi vienā pasākumā.

    TechChill vasaras teltī būs iespēja iepazīties ar tehnoloģiju jaunuzņēmumiem no Baltijas valstīm, dzirdēt iedvesmojošas runas un diskusijas, kā arī notiks prezentēšanas skola un ideju sacensības. „TechChill un Positivus ir unikāla sadarbība, jo mūs vieno līdzīgi mērķi. Mēs vēlamies pastāstīt un izcelt par Baltijas labākos talantus un idejas, neatkarīgi no tā, vai tie nāk no mūzikas, mākslas vai tehnoloģiju vides,” skaidro Marija Ručevska, TechChill vadītāja.

    Reklāma

    Jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konference TechChill ir vienīgais ikgadējais šāda veida pasākums Latvijā, kas veltīts tieši tehnoloģiju nozares uzņēmējiem. Nākamais pasākums notiks 9. februārī Rīgā, jau sesto gadu pēc kārtas. Nākošajā konferencē uzsvars tiks likts uz jaunuzņēmumu izaugsmi un klientu piesaisti, bet tiks apskatītas arī tādas tēmas kā biznesa attīstība, mārketings un finansēšana, turklāt pasākums būs lieliska iespēja tīkloties ar biznesa partneriem, investoriem un medijiem.

    TechChill Summer Hub sponsors ir SDVentures, starptautisks zīmols, kas apvieno tehnoloģiju uzņēmumu grupu. Uzņēmuma portfeli veido vairāk nekā 50 unikāli tiešsaistes zīmoli (to skaitā Shazam, TripTogether, Dating.com, LinguaLeo, StreetLife), turklāt tas ir viens no AirDog investoriem. „Mūsu uzņēmuma pamatvērtības ir iedrošināt cilvēkus sadarboties, balstoties uz kopīgām interesēm un gūstot abpusēju labumu, tāpēc šis pasākums ir izcils piemērs šāda veida sadarbībai. Kā uzņēmums arī mēs Baltijas valstu reģionā saskatām lielu potenciālu, tāpēc mūsu plānos ir tuvākajā laikā atvērt koprades telpu tehnoloģiju uzņēmumiem mūsu Rīgas birojā,” stāsta Dmitrijs Volkovs (Dmitry Volkov). Latvijā radītais jaunuzņēmums AirDog viesosies arī TechChill Summer Hub teltī.

    TechChill Summer Hub dienaskārtībā ietilpst Pitch Master Class jeb Ideju prezentēšanas meistarklase, kurā ikvienam būs iespēja apgūt pāris noderīgus padomus, kā pārliecināt par savu ideju citos, un tam sekos Ideju pičošanas sacensības, kurās būs iespēja laimēt balvas no TechChill un sponsoriem. Sestdienā ieplānots diskusiju panelis par Baltijas jaunuzņēmumu ekosistēmu, kur startup vides pārstāvji un videokļu līderi neformālā gaisotnē runās par to, ko Baltijas valstis var sniegt pasaulei. Starp viesiem būs Startup Wise Guys vadošā direktore Egita Poļanska, Latvijas Startup asociācijas valdes loceklis un bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, TechHub Riga līdzdibinātājs Ernests Štāls, Dmitrijs Volkovs no Social Discovery Ventures un, pavisam iespējams, daži pārsteiguma viesi no kaimiņzemju valdības aprindām (jāpiebilst gan, ka bez pavadošās svītas). Vakara ieskaņā ar ievadrunu par radošo domāšanu uzstāsies Džonatans Hovards (Jonathan Howard) no Saatchi&Saatchi Idea Academy.

    Visu trīs dienu garumā TechChill inkubatorā uzstāsies Tech DJ, būs pieejams bezmaksas bezvadu internets no Lattelecom un uzlādes stacijas, kā arī varēs apskatīt un izmēģināt Baltijā radītās tehnoloģijas. Visi jaunuzņēmumi, kuri vēlas prezentēt savas idejas, ir laipni aicināti pieteikties šeit: http://ej.uz/spgg

    Sākot no Positivus festivāla, tikai 5 dienas būs iespēja nelielā un ierobežotā skaitā par zinātāju cenu tiešsaistē iegādāties ieejas kartes uz TechChill 2017. gada konferenci.

    TechChill organizē nodibinājums TechHub Riga, pirmā un lielākā kopā strādāšanas vieta IT un tehnoloģiju nozares pārstāvjiem. TechChill Summer Hub atbalsta Social Discovery Ventures, Lattelecom un Izraēlas vēstniecība Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hola
    13.06.2016 12:43

    Meh

    PurvaVelns
    13.06.2016 12:43

    nu vienīgi teikt “leģendārais” ir drusku pa šerpu. nav jau nekāda Vudstoka, vsjotaki…

    Reklāma