Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo Mi Band 2 ar niecīgu OLED ekrāniņu

    Jaunākie raksti

    Xiaomi pēdējo nedēļu laikā ir izziņojis vairākus jaunus produktus, no tiem interesantākais bija Mi Drone, kas par ļoti labu cenu piedāvās 4K video uzņemšanu un arī tā dēvējamās RAW fotogrāfijas. Šodienas jaunums seko pēdās pirms pusgada izziņotajai Mi Band 1S fitnesa aprocei un pāris vecākiem Mi Band modeļiem.

    Jaunā Mi Band 2 fitnesa aproce ir ieguvusi nelielu 0.42 collu OLED. Ekrānam ir speciāls pārklājums, kas atgrūž pirkstu nospiedumus un citu šmuci. Mi Band 2, protams, skaita kalorijas un soļus, attālumu un sirdsdarbību, turklāt tagad visa informācija tiek parādīta ekrānā – nenāksies vilkt no kabatas ārā viedtālruni.

    Reklāma

    Mi Band 2 būs pieejams zaļā, zilā, oranžā un melnā krāsā. Xiaomi sola 20 dienu darbības laiku ar vienu uzlādes reizi. Mi Band 2 aprocei ir IP67 ūdens un putekļu noturība, kā arī Bluetooth 4.0 savienojums. Mi Band 2 nonāks tirdzniecībā 7. jūnijā, aproces cena būs 23 dolāri, bet ir jārēķinās ar tirgotāju uzcenojumu, uz Latviju pasūtīta Mi Band 2 fitnesa aproce, visticamāk, izmaksās 30… 35 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.06.2016 11:15

    Šajās karstajas dienās es nespēju iedomāties uz rokas kaut ko gumijotu, stingri pieguļošu. Padomājot tālāk, arī sportojot…

    PurvaVelns
    03.06.2016 11:40
    Reply to  KKTK

    gribēsi padalīties feisbukā – uzreiz spēsi sevi iedomāties :D

    x
    03.06.2016 11:45
    Reply to  KKTK

    šito var nēsāt kabatā, soļus tāpat skaita.

    savulaik ļoti līdzīgu (siksniņa identiska, e-krāniņš ar horizontāliem burtiem) nopirku zem 20 eirām, bez sirdspukstiem un BT, bet bača tiešām ilgi tur.

    PurvaVelns
    03.06.2016 12:02

    man laikam cenas/dizaina/funkciju etalons būtu šis. Tiešām būtu forši, ja kursors.lv šo sadabūtu un notestētu. (starp citu – iegādājams tepat mūsu Capitals)

    KKTK
    03.06.2016 13:20
    Reply to  PurvaVelns

    Ak tad kādam tomēr ir saglābājusies nedaudz gaume :D

    Kompass un altimetrs noderētu, un ja viņš saprastu, ka es braucu ar velo, tad es pavisam būtu starā. Nē, aiz prieka es ģībtu, ja varētu nodefinēt manu galamērķi, un viņš ar minūšu rādītāju rādītu virzienu, ar stundu kompasu, bet aktivitāšu rādītājs attālumu procentos.
    GPS tad jau laikam caur trubu, jo izmēru nevajag palielināt!

    PurvaVelns
    03.06.2016 13:23
    Reply to  KKTK

    gauki grūti pa*irst, ja ar tādu piedzimst

    Arturs
    06.06.2016 13:39

    starp citu kur var nopirkt viņu (Xiaomi) produkciju, ņemot vērā ka arī viņus feiko.
    Gearbest?
    Viņu itkā oficiālais saits (http://www.mi.com/en/) pat neuzrāda visu to ko viņi ražo vai kas ir iznācis..

    Reklāma