Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Photos svin gada dzimšanas dienu, ielādēti 24 miljardi pašiņu

    Jaunākie raksti

    Google Photos šonedēļ svin gada dzimšanas dienu. Google atklāj, ka Photos fotogrāfiju izvietošanas servisā ir izveidoti 1.6 miljardi animāciju un kolāžu, 24 miljardi Google Photos ielādēto fotogrāfiju ir pašiņi.

    Google Photos aktīvi izmanto 200 miljoni lietotāju visā pasaulē, gada laikā tie no viedtālruņiem vien ir ielādējuši 13.7 petabaitus ar foto datnēm. Google Photos piedāvā bez maksas un bez ierobežojuma glabāt fotogrāfijas līdz 16 megapikseļiem, tomēr Nexus viedierīču lietotāji drīzumā varēs šos ierobežojumus ignorēt.

    Reklāma

    Android Police ziņo, ka Google Photos APK datnē atrodamas norādes uz Nexus viedierīču ierobežojumu noņemšanu. Lietotāji varēs bez ierobežojumiem glabāt ar Nexus viedierīcēm uzņemtās fotogrāfijas pilnā izšķirtspējā. Sagaidāms, ka Google Assistant nākotnē spēs dzēst dublētās fotogrāfijas un pat neizdevušos kadrus no viedtālruņiem, lai taupītu vietu. Visticamāk, Google Photos tiks pievienota iespēja fotogrāfijas dublēt arī ar datora un Bluetooth palīdzību. Šī iespēja sākotnēji būšot pieejama jaunattīstības tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma