Web Analytics
More
    Reklāma

    FullContact Rīgā izstrādā kontaktu pārvaldības lietotni Mac datoriem

    Jaunākie raksti

    No maza iesācējuzņēmuma (start-up) kļuvis par ikdienas palīgu vairāk kā miljonam lietotāju visā pasaulē, FullContact paplašina platformu klāstu, kurās tas rūpēsies par taviem kontaktiem. Android, iOS un web lietotnēm pievienojusies arī Mac datoru lietotne, kas, gluži tāpat kā pati kontaktu sakārtošanas ideja, radīta Latvijā.

    Kopš lielā atspēriena 2014. gadā, kad divu Latvijas puišu radīto lietotni Cobook pamanīja amerikāņu FullContact, kārtība adrešu grāmatiņā ik katram kļuvusi tikai nozīmīgāka. Nu jau šis uzdevums ir ikdiena vairāk kā 60 darbiniekiem Denverā, septiņiem Dalasā un 11 – Rīgā, kas rūpējas par vairāk nekā miljons lietotāju kontaktu grāmatiņām.

    Reklāma

    FullContact piedāvā automātiski uzturēt kārtību Tavā kontaktu sarakstā – atrast dublikātus, kā arī, automātiski pārskatot internetā pieejamo informāciju, papildināt un atjaunot datus par darba vietām, sociālo tīklu kontiem, attēliem u.c. Īpaši prasīgie lietotāji novērtē arī iespēju automātiski pievienot kontaktam datus no e-pasta paraksta vai arī no nofotografētas vizītkartes. FullContact lietotne ir pieejams uz visām populārākajām platformām – iOS, Android un web. Pavisam nesen šim pulkam pievienojās arī lietotne Mac datoriem, kuras izstrādes komanda atrodas Rīgā. TechCrunch jau paspējis to novērtēt, sakot, ka tā ir labāka alternatīva Apple piedāvātajam kontaktu pārvaldes rīkam. Lietotne piedāvā automātiski atjaunināt kontaktus ar jaunāko pieejamo informāciju, sinhronizēt datus ar Gmail, iCloud, Exchange (arī Office 365) un daudz ko citu, ko, protams, vislabāk pamēģināt pašam.

    2016-05-30_1304

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    30.05.2016 14:43

    Nu un kurš tagad uzrakstīts atšķirības starp Cobook, TechCrunch un FullContact?

    digitalk
    30.05.2016 16:20
    Reply to  KKTK

    Cobook – vietējais startaps, FullContact – amerikas firma, TechCrunch – apskatnieks. viss rakstā.

    KKTK
    30.05.2016 18:19
    Reply to  digitalk

    Funkcionālās atšķirības!

    Reklāma