Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola Moto G4 preses attēli pieejami pirms viedtālruņa prezentācijas

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka oficiālā Motorola Moto G4 izziņošana norisināsies rīt, bet jau šobrīd pieejams, visticamāk, oficiāls viedtālruņa preses attēls. Jau iepriekš baumas norādīja, ka Motorola Moto G4 šogad būs pieejams divās versijās – G4 un G4 Plus.

    Motorola Moto G4 no G4 Plus funkcionāli atšķirsies ar pirkstu nospiedumu nolasītāju Plus modelim. Pirkstu nospiedumu nolasītāja atradīsies fiziskā Home pogā zem viedtālruņa ekrāna, kas Moto G sērijai būs jaunums, jo vienmēr vadības pogas aizņēma daļu no ekrāna lejasdaļas, kopējot Nexus viedierīču izskatu.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Moto G4 sērija atnāks ar Android 6.0.1 Marshmallow operētājsistēmu, Moto G4 modelim būs Qualcomm Snapdragon 617 procesors un 2 GB RAM, bet G4 Plus saņemšot Snapdragon 652 procesoru ar 3 GB RAM. Abiem viedtālruņiem būs 5.5 collu 1080p ekrāns.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    16.05.2016 09:16

    skaistums neaprakstāms. inovatīvs un drosmīgs dizains. satriecošas teh specifikācijas. mūsu operātori jau nervozi mīņājas lai spētu šo piedāvāt mazcenā visiem gardēžiem.

    Raivis Rasnačs
    16.05.2016 10:16
    Reply to  PurvaVelns

    A ko tu gaidīji? G sērija ir budžetnieki. Kādas inovācijas var būt budžeta ierīcēm? Mazliet uzkruķīta specene un tas arī viss.

    Reklāma