Web Analytics
More
    Reklāma

    Par daudz Facebook reklāmu? Maini savus iestatījumus!

    Jaunākie raksti

    Facebook ir klikšķu valstība, un ja vien neizvēlamies būt līdz mielēm pasīvi šī sociālā tīkla lietotāji, ikviens no mūsu klikšķiem pārvērtīsies nākotnes reklāmā uz laika joslas. Kā šo situāciju pavērst sev par labu? Maini savus reklāmu iestatījumus un izvēlies, ko gribi redzēt.

    Reklāma

    Šāds šķirošanas mehānisms nebūt nav jaunums, taču liekas, ka tieši šobrīd, kad aizvien vairāk nogurstam no informācijas, šim mehānismam ir lielāka nozīme. Te nav runas par kaitinošām un mazāk kaitinošām reklāmām, bet par iespēju tās regulēt. Neatbilstošie atslēgas vārdi ir izdzēšami, turklāt tos var aizvietot ar savējiem.

    Tiesa, Facebook patur sev tiesības neļaut tev pievienot tādus atslēgas vārdus, kādi nav atrodami viņu piedāvājuma klāstā. Kamēr pasaules čempionātu hokejā sarakstā atrast varēs, tikmēr līdz ‘sviestmaizēm ar brētliņām’ vēl jāpagaida.

    Pirms atslēgas vārdu labošanas gan ir vērts tos pārbaudīt un izanalizēt. Galvenokārt tāpēc, ka starp tiem atrodami tādi, kas liek kā smaidīt, tā neizpratnē saraukt pieri. Kādi ir tavi interneta lietošanas paradumi un ko tie par tevi pasaka?

    Es izpētīju arī savējos, un ‘banana republic’, ‘middle finger’ un ‘giant panda’ ir manu preferenču dīvainību augšgalā.  Kaut neatminos, kā esmu līdz tiem tikusi, varu paskatīties uz sevi no cita (lasīt – Facebook) skatu punkta un tādējādi būt kritiskāka pret informāciju, ko izvēlos saņemt savā laika joslā!

    Esat uzmanīgi un sekojat līdzi savai dzīvei sociālajos tīklos! Starp citu, kādas ir tava profila savdabīgākās reklāmu preferences?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aste
    11.05.2016 13:55

    Kā var tikt vaļā no uzmācīgiem jautājumiem, vai es pazīstot tādu vai šitādu? Labi, viņi man krīt spama kastē, bet tomēr.
    Reklāmas mani nerausta, jo tik un tā tur nelienu bez īpašas vajadzības (galvenokārt, ja vajag kaut kur ielogoties un piedāvā ātri un ērti ar purngrāmatu vai vispār kā vienīgo opciju), patiesībā vispār nevaru aptvert, kam tas štrunts ir noderīgs un par ko pus pasaules trako.

    Fakti
    14.05.2016 18:09

    šo idiotu vietu Shitbook neizmantoju un brauzerī blokēju visas soc portālu pogas.
    Ar kaut nedaudz intelektu apveltīti cilvēki miskastēs nelien – tas par visiem soc partāliem it sevišķi Shitbook :D

    14.05.2016 20:53
    Reply to  Fakti

    Ne pārāk izdevies joks! :)

    digitalk
    14.05.2016 22:16

    tomēr, ne velti saka – ‘katrā jokā ir daļa patiesības’! :)

    PurvaVelns
    14.05.2016 23:17

    kāds lietotājs, tāds šitbox… man feisbukā ir tikai tuvākie cilvēki un sekoju divām grupām un čtrām lapām. Ļoti patīkams kontents sanāk. rubīju nost visu ko iespējams

    Reklāma