Flattr Plus izveidotā sistēma grasās uzlabot tīmekļa satura veidotāju attiecības ar lasītājiem un pat reklāmu bloķēšanas rīkiem. Adblock Plus apvienojis spēkus ar mikromaksājumu servisu Flattr, izveidojot Flattr Plus, kas ļaus automātiski veikt nelielus maksājumus tīmekļa satura autoriem.

Protams, Adblock Plus reklāmu bloķēšanas rīks iepriekš nemaz nav bijis draudzīgs tiem, kuri paļaujas uz reklāmu ienesto naudu, tomēr ar Adblock Plus starpniecību lietotājs norēķināsies par autoru paveikto darbu ar nelielu, automātisku maksājumu. Adblock Plus ir desmitiem miljoni lietotāju visā pasaulē, reklāmu bloķēšanas rīkam jau šobrīd ir iespējam iekļaut mājaslapu reklāmas atļautajā sarakstā, kā arī Adblock Plus pārdod lielajiem uzņēmumiem jau iebūvētu, neatslēdzamu reklāmu nebloķēšanas iespēju.

Reklāma

Ar Flattr Plus katrs pats var ietekmēt, kam un cik daudz vēlas pārskaitīt par informācijas iegūšanu. Šogad noris Flattr Plus testa periods, tā laikā tiks mērīta lasītāju aktivitāte, kā arī uzlabots Flattr Plus algoritms, kas rēķina atlīdzības. Flattr Plus mērīs ne tikai lapā pavadīto laiku, lai atvērta lapa neaktīvā cilnē netiktu uzskaitīta par lasījumu.

Flattr Plus plānos ir nākamā gada laikā piesaistīt vismaz 10 miljonus tīmekļa satura patērētājus, katra minimālais mēneša maksājums būs 5 dolāri.

https://www.youtube.com/watch?v=kfO4PCfl6mE

Reklāma
Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
guest
7 Comments
vecākie
jaunākie
Inline Feedbacks
View all comments
x

kā iet kopā
>Ar Flattr Plus katrs pats var ietekmēt, kam un cik daudz vēlas pārskaitīt par informācijas iegūšanu.
ar
>katra minimālais mēneša maksājums būs 5 dolāri.
?

galvenais, lai nesanāk tā, ka maksājumu administrēšana ir pārāk ierobežojoša vai sarežģīta, kas var novest pie bankrata.

Artis Abols

Nopratu, ka ietekmēšana = lapas pārskatīšana (tā tiks uzskaitīta no visiem lietotājiem, pēc tam $$$ tiek atbilstoši pārdalīts), nevis tu izvēlies, ka tiem pienākas 2 dolāri, citam 1 dolārs, vēl kādam tik 10 centi.

Kristaps Skutelis

Ja es pareizi saprotu servisa būtību, tad maksājumi “izdalīšana” notiek automātiski. Jo vairāk apgrozāmies kādā vietnē, jo vairāk naudas tiks atvēlēts tai. Tie 5 dolāri laikam ir automātiskais maksājums, ko Flattr novelk ik mēnesi. Vispār būs jāpaskatās vai lietotājs pats var arī specifiskām vietnēm pateikties ar konkrētu naudas apjomu. Pēc idejas tam tā būtu jābūt. Šo vispār varētu arī Kursorā ieviest.

viesturs

Cik procentus viņi ievelk sev nāsīs no noziedotās summas?

Kristaps Skutelis

Uz šo jautājumu Flattr atbild šādi: For a typical transaction 90% goes to the beneficiary. The remaining 10% is split between our cut, any partners involved in the transaction, and the payment processor fees.

digitalk

diezgan devīgi priekš mikrotranzakcijām, laikam konkurence pieaugusi.

x

Tad jau sāksies visādu brīnumu ražošana, kas centīsies pastiept lapai veltīto laiku. OK, lasīju ka neaktīvu tabu neskaitīs, bet ir miljons citu triku. Vietējie sūdu ventilatori arī bija pasākuši ziņu sadalīt 10 daļās, lai izlasot būtībā nesvarīgu info, būtu 10x jāklikšķina.