Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro izlaiž divas lietotnes video apstrādei viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    GoPro marta sākumā iegādājās divas viedierīcēm paredzētas video apstrādes lietotnes Quik un Splice, šķiroties no 105 miljoniem dolāru. GoPro plānos ir automatizēt ekstrēmo video apstrādi, lietotājam vien nāksies vienkāršotā veidā atlasīt vēlamos video fragmentus, pārējo paveiks GoPro oficiālās lietotnes.

    Quik un Splice lietotnes ir saņēmušas pāris jaunas iespējas un tās ir nonākušas atpakaļ pie Android un iOS lietotājiem (precizitātei – Splice pagaidām pieejama tikai iOS operētājsistēmai).

    Reklāma

    Quik automātiski sinhronizē video klipus un uzņemtās fotogrāfijas, kamēr Splice piedāvā nedaudz plašākas iespējas pielāgot uzņemtā satura apstrādi. GoPro apgalvo, ka turpmāk ekstrēmo video apstrāde būs vien dažu minūšu jautājums, lai tiktu iegūti lieliski un interesanti video klipiņi. Splice spēs pievienot arī mūziku no lietotnē iekļautas bezmaksas mūzikas bibliotēkas.

    GoPro 2015. gada pēdējā ceturkšņa laikā nopelnīja 435 miljonus dolāru, kaut analītiķi prognozēja vismaz 510 miljonu peļņu. GoPro pats bija plānojis vēl lielāku peļņu. Pamatīgu GoPro ienākumu daļu “noēd” lētāki pakaļdarinājumi, kas līdzinās GoPro izskata un iespēju ziņā, bet citu ražotāju sporta kameru cenas ir pat četras reizes zemākas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma