Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi parāda automašīnā iebūvēta elektro skrejriteņa konceptu

    Jaunākie raksti

    Pekinas autošovā vakardien parādīts jauns Audi koncepta auto ar iebūvētu tīmekļa savienojumu un automašīnas aizmugures daļā ievietotu elektrisku skrejriteni. Audi koncepta pamatā ir Q3 kompaktais krosovers, automašīna spēj savienoties ar kalendāra notikumiem īpašnieka viedtālrunī, Audi MMI lietotne spēs izrēķināt ātrāko maršrutu, ņemot vērā arī iešanu ar kājām vai braukšanu ar elektro skrejriteni.

    Audi koncepta Q3 automašīnas modelis piedāvās ērtāko stāvvietu, pēc tam atliek vien izņemt elektro skrejriteni no nodalījuma mašīnas aizmugures daļā. Elektro skrejritenis spēj ar vienu uzlādi nobraukt aptuveni 12 kilometrus, tā maksimālais ātrums ir 29 kilometri stundā.

    Reklāma

    Elektro skrejriteņa stūrei ir paredzēta vieta viedtālruņa piestiprināšanai, lai Audi MMI lietotne var turpināt navigāciju ne tikai atrodoties automašīnā.

    A162883_medium

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    P.
    26.04.2016 09:30

    Hahah, skrejritenis ar mobtel navigāciju. Lieliski! Varu iedomāties kantora žurku uzvalciņā traucamies pa gājēju pilnu trotuāru, skatoties viedtālruņa navigācijā un tērzējot soc. tīklos. Jebšu arī lietainā dienā auģiks pēkšņi apstājas malā un īpašniekam saka, priekšā baigie sastrēgumi, davai kāp laukā ar skrejriteni laikam būs 5min ātrāk ;)

    O,
    26.04.2016 09:54
    Reply to  P.

    Bet tu, iedomājies, izlem nekāpt, jo līst. Mind Blown

    P.
    26.04.2016 10:00
    Reply to  O,

    … nu un auģiks stāv un saka, vai nu draudziņ kāp ārā, vai arī tūlīt sarkanu lampiņu panelī iededzināšu un būs jābrauc uz servisu …

    O,
    26.04.2016 12:05
    Reply to  P.

    Un Tu auģikam pasaki, “aizver savus pīkstuļus” savādāk stajankā nolikšu blakus opeļiem, vai

    Uldis M.
    26.04.2016 12:18

    Līdz šim ja kāds viegli ieskrēja pakaļā varēja iztikt ar salīdzinoši lētu bampera maiņu, tagad tiks sačakarēts pāris tūkstošus vērts braucamrīks. Nu neko darīt.
    bet no bagažnieka izbraucošā atvilktne nav nekas jauns – šķiet Opel Moka bija pieejams veloturētājs šādā pat izpildījumā.

    x
    26.04.2016 13:43

    Nu re, īpašnieki pirks lietotus spoguļus un skrejriteņus. Savējam priekšroka!

    Reklāma