Web Analytics
More
    Reklāma

    Google apstiprina Android N operētājsistēmā iebūvētu 3D Touch atbalstu

    Jaunākie raksti

    Google ir apstiprinājusi, ka Android N operētājsistēmas versija atnesīs iespēju ar nosaukumu Launcher Shortcuts, kas spēs sadarboties ar spiedienu reģistrējošies viedtālruņu ekrāniem, piemēram, Huawei Mate S dārgāko versiju, ko tā arī neesam dzīvē redzējuši.

    3D Touch atbalsts teorētiski nozīmē tikai to, ka vismaz vienam 2016. gada Nexus viedtālrunim būs spiedienu reģistrējošs ekrāns. Huawei nesen esot reģistrējis tirdzniecības zīmi Nexus 7P, kas varētu nozīmēt, ka Huawei Mate S izveidotā spiedienu reģistrējošā tehnoloģija būs pieejama Huawei Nexus 7P.

    Reklāma

    Force Touch/ 3D Touch ekrāni Android viedtālruņos ir retums. Spiedienu reģistrējoši ekrāni teorētiski pieejami Huawei Mate S, Vernee Apollo un ZTE Axon mini viedtālruņos, kur to darbināšanu nodrošina ražotāju izveidota programmatūra. Te būtu vietā norādīt, ka Android esošās un dažādas ražotāju pievienotās iespējas jau ir operētājsistēmu piesātinājušas, tāpēc, iespējams, mums nemaz Force Touch/ 3D Touch nevajag…

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis A
    21.04.2016 09:24

    Izskatās, ka vismaz beidzot kāds liels papildinājums jaunaji OS, citādi Androidam sen nav bijušas lielas izmaiņas, tikai visādi salīdzinoši bezjēdzīgi sīkumi (individuālie permissioni bija pēdējā kaut cik noderīga fīča).
    Vienīgi diemžēl tas pats “3D touch” jeb force touch ir diezgan bezjēdzīga fīča, vismaz no man pazīstamajiem 6s lietotājiem, t.i., ikdienā vispār nelieto, tikai vienīgi tad, kad gribas izrādīties citu priekšā. Pašam nav 6s, tā kā nevaru pateikt no sava skatu punkta.

    PurvaVelns
    21.04.2016 09:38

    jā, man pazīstamie 6s jūzeri arī to fīču ir atslēguši

    Artanis
    22.04.2016 14:55
    Reply to  PurvaVelns

    Kādēļ tā? Šortkati atbalstītajām aplikācijām ir varen ērti, tāpat kā iespēja palūrēt meilu un ziņas neverot vaļā attiecīgo aplikāciju.

    Par tēmu runājot – nu cik var spiest idejas viens no otra, apnicis jau – kā tam vai citam ražotājam parādās kāda fīča, tā visiem jāskrien ķēdītē to vairāk vai (biežāk) mazāk veiksmīgi nozagt un implementēt sev.

    PurvaVelns
    22.04.2016 14:58
    Reply to  Artanis

    neprasi man – kādēļ tā – prasi to aifonistiem

    PurvaVelns
    22.04.2016 15:30
    Reply to  Artanis

    apnicis jau ka par to var cepties

    Janis
    24.04.2016 12:15
    Reply to  Artanis

    Kā tad ar apple nozagto* 4k video iespēju, iekš viedtālruņiem…

    Reklāma