Web Analytics
More
    Reklāma

    Analītiķi: Xiaomi pārdošanas apjomu kritums var likt ieiet Rietumu tirgos

    Jaunākie raksti

    Par Xiaomi jau vairākus gadus klīst baumas, ka uzņēmums grasās ASV un varbūt pat Eiropā uzsākt oficiālu viedtālruņu tirdzniecību, tomēr katru reizi baumas paliek tikai baumas. Xiaomi viceprezidents Hugo Barra, bijušais Google Android vadītājs, perfekti pārzina Rietumu tirgu prasības, tāpēc vienīgais iemesls iemesls Xiaomi vismaz ārēji uzspēlētai neieinteresētībai par ASV un Eiropu varētu būt autortiesību ignorēšana un iespējamas tiesvedības.

    Tiek ziņots, ka Xiaomi šī gada pirmajos trīs mēnešos spējis pārdot tikai 14.8 miljonus viedtālruņu, tas ir uzskatāms par katastrofāli zemu rādītāju. Pagājušajā gadā Xiaomi plānoja pārdot gandrīz 100 miljonus viedtālruņu, tomēr analītiķi uzskata, ka sasniegti knapi 70 miljoni. Ja Xiaomi turpinās ceturksnī pārdot 15 miljonus telefonu, pat pagājušā gada sniegums izskatīsies pēc absolūtas uzvaras.

    Reklāma

    Analītiķi uzskata, ka Xiaomi neveiksme varētu pavērt ceļu uz ASV un Eiropas tirgu oficiālu iekarošanu, lai turpinātu pārdošanas apjomu izaugsmi. Jo vairāk krītas Xiaomi pārdošanas apjomi, jo tuvāk nāk uzņēmuma ieiešana jaunos, lielos tirgos. Xiaomi Mi 5 flagmanis šobrīd pieejams vien atsevišķās pārdošanas akcijās, tiek arī baumots par 6.4 collu Xiaomi Max modeli, kas ieņemtu visai maz piepildītu tirgus nišu. Abi modeļi ASV un Eiropā būtu ļoti pieprasīti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma