Web Analytics
More
    Reklāma

    Counter-Strike 1.6 tagad spēlējams arī Android

    Jaunākie raksti

    Viena no populārākajām manas jaunības dienu spēlēm Counter-Strike 1.6 ir nonākusi Android viedtālruņos. Counter-Strike 1.6 saskarni ir papildinājušas dažādas jaunas ekrānpogas, un pat iedomāties spēlēšanas sarežģītību skārienekrānā īsti negribās, bet pastāv iespēja ar OTG kabeli vai Bluetooth pievienot datora peli un klaviatūru.

    Counter-Strike 1.6 spēlēšanai viedtālrunī būs nepieciešams uzstādīt Xash 3D Android, kā arī no Github iegūt īpaši viedtālruņiem pielāgotu Counter-Strike 1.6 spēles versiju.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    18.04.2016 11:01

    Labāk nevajadzēja. Tagad 5-klasniekiem skolā miera nebūs. :D

    Krotow
    18.04.2016 12:30

    Nespēju iedomāties kaut ko neērtāku par FPS spēļu spēlēšanu spaidāmekrānā un ar gamepadu. Esmu mēģinājis abus variantus – diemžēl ar klaviatūru un peli to var vislabāk. Tā kā piektklasniekiem būs vien jādraudzējas ar OTG un jāstiepj pele un klaviere uz skolu :)

    Uldis M.
    18.04.2016 13:44
    Reply to  Krotow

    Gluži manas domas. Ok, ja vēl spēle radīta speciāli skārien-interfeisam un ir ar attiecīgo viegluma pakāpi un tēmekli vienmēr pareizā augstumā, tad vēl ok, bet oriģinālais CS uz viedtālruņa nav nopietni.

    Krotow
    18.04.2016 16:38
    Reply to  Uldis M.

    Gan jau parādīsies CS VR versija spēlēšanai ar Google u.tml. brillēm, kurās ieliek telefonu. Klases CS desumačs izskatīsies kā narku pritonā, kur publika izvēlusies pa soliem neadekvāti raustās :D

    Uldis M.
    18.04.2016 16:48
    Reply to  Krotow

    Eu, bet VR versija varētu aiziet! Tur pat peli vairs nevajadzētu… vienīgi vajag kādu primitīvu bezvadu kontrolieri rokā – skriešanai un šaušanai

    Krotow
    18.04.2016 21:27
    Reply to  Uldis M.

    Arī USB gejpads būtu labs, ja vien ar to varētu pietiekami ērti un precīzi tēmēt.

    Uldis M.
    19.04.2016 08:40
    Reply to  Krotow

    Nē, vienkārši tēmēt varētu ar galvas grozīšanu – attiecīgi ar telefona žiro-sensoru.

    PurvaVelns
    19.04.2016 08:55
    Reply to  Krotow

    kas ir gejpads? pat bail iedomāties…

    Krotow
    19.04.2016 12:00
    Reply to  PurvaVelns

    Kājslauķis pie “Gaišzilās austeres” durvīm :P

    digitalk
    18.04.2016 17:31
    Reply to  Krotow

    > Nespēju iedomāties kaut ko neērtāku par FPS spēļu spēlēšanu […] ar gamepadu.

    slikti, ka developeri tā nedomā. konsoļu tirgus ir liels un PC tikai sāk atgūties.

    mani viens no Gaidziniem lika pie vietas, stāstot par to, kā uz konsoles kruta spēlēt šūteri ar ‘gejpadu’, un ka konsolēm adaptētie vai izstrādātie šūteri esot ļoti ērti spēlējami (visticamāk, ienesīgākie).

    no lava – no stratagy!!!1

    https://youtu.be/W1ZtBCpo0eU

    Krotow
    18.04.2016 21:37
    Reply to  digitalk

    Kā tur teica “.. ja man būtu burvju vara…” – tad jauno konsoļu, kas šobrīd jau ir apgraizītas konstrukcijas PC, izstrādātājiem uzdotu obligāti nodrošināt iespēju nodrošināt PRECĪZU vadību ar gejpadu vai kā alternatīvu spēlēt ar peli un klaviatūru. Un OBLIGĀTU iespēju saglabāt spēlētāja atrašanās vietu ne tikai noteiktās vietās, bet arī tur, kur spēlētājs to vēlās (t.i. likvidēt debilo čekpointu sistēmu). Pretējā gadījumā aizliegtu konsoli un spēles, kas augšminēto nenodrošina, laist tirgū. Jāizbeidz absurds, kur dzelžu un programmu iespējas ir mūsdienu PC līmenī un katrā konsolē iekšā atrodas normāla izmēra cietais disks, taču loģika palikusi 90-to gadu sākuma dendiju un žilitonu līmenī, kuros tiešām fiziski nebija iespējams ierakstīt lietotāja datus tā laika tehnoloģiju ierobežojumu dēļ.

    digitalk
    18.04.2016 23:09
    Reply to  Krotow

    par čekpointu sistēmu tomēr nepiekritīšu – tā ir geimdeva problēma, kuru grūti atrisināt. openworld pasākumos būs pamatīgas grūtības cīnīties ar visādiem čīteriem, kas mīl pēc katra otrā soļa pieseivoties.

    kad to neatļauj, viņi žēlojas par žostkaču (būtu Dead Souls 123 pamēģinājuši, he-he), kad to atļauj, viņi žēlojas par īzī geimu, kas esot prasījis tikai pāris stundas un maksājot nesamērīgu naudu.

    Krotow
    19.04.2016 00:33
    Reply to  digitalk

    Atļaušos nepiekrist pretējā virzienā. Grūtības pakāpi var pieregulēt spēles uzstādījumos. Un tīklošanās režīmā seivošanos var atslēgt vai ierobežot. Kritiskajās vietās automātiski saglabāt čekpointu arī nav problēma. Problēma ir citur. Daudzām jaunajām FPS spēlēm attālumi starp čekpointiem ir 1) pārāk gari – starp 2 čekpointiem jāiziet puse līmeņa vai vairāk un 2) nav iespējas ielādēt iepriekšējo tā paša līmeņa čekpointu. Pēdējais paša spēlētais piemērs ar šo sviestu ir Wolfenstein New Order/Old Blood – tur čekpointu marasms ir pārākajā pakāpē. Cilvēkiem, kuri vairs nav skolnieki un kuriem dzīvē ir daudz svarīgākas lietas par spēlēm, tas vnk bojā visu, jo sanāk lieki tērēt laiku, pēc kārtējās kļūdas pārspēlējot lielāko daļu līmeņa.

    digitalk
    19.04.2016 02:21
    Reply to  Krotow

    nu te jau diskusija aiziet, cik hardcore jābūt spēlei. tā jau ir geimdevu viena no galvenajām problēmām – taisīt spēli tādiem penčiem, kā mēs, taisīt hārdkores mīļotājiem, vai taisīt kaut ko pa vidu – jaunatnei. tas pats attiecībā uz kontroles iespējām – priekš manis tačskrīns saks, geimpads tikai pareizi dizainētās spēlēs, FPS kā nu kur. esmu traktorists, kā savulaik daudzi ierēca, tāpēc mūsdienu FPS praktiski nelietoju, tikai tā pāri plecam paskatos, kā mans jaunietis dzenā :)

    Zinātājs
    20.04.2016 08:30

    Tas gan nav 1.6, vai nu 1.5 vai vecāka versija :)

    Armands
    20.04.2016 09:25
    Reply to  Zinātājs

    Tas būtībā ir tikai launcheris. Spēles direktorija ir jāieliek telefonā pašam.

    Gonzoo
    22.04.2016 14:03
    Reklāma