Web Analytics
More
    Reklāma

    LG ļaus trešajām pusēm veidot G5 flagmaņa moduļus

    Jaunākie raksti

    Rītdien Sanfrancisko LG izstrādātāju konferencē plāno izziņot iespēju arī citiem ražotājiem veidot LG G5 flagmanim paredzētus moduļus. Konferences ietvaros LG piedāvās izstrādātājiem pilnu informācijas klāstu par lietotņu piemērošanu, moduļu dizainu un kopējām LG G5 iespējām.

    LG izveidos atsevišķu LG G5 paredzētu tiešsaistes veikalu, kurā izstrādātāji varēs izvietot izveidotos viedtālrunim pievienojamos moduļus. Tiešsaistes veikals uzsāks darbu 18. aprīlī. Ražotājs pats savam LG G5 flagmanim piedāvā pievienojamu LG CAM Plus kameras lietošanas ērtumu uzlabojošu moduli un LG Hi-Fi Plus Bang & Olufsen augstvērtīgas skaņas moduli.

    Reklāma

    Vismaz pats LG uzskata, ka LG G5 ir pirmais modulārais viedtālrunis pasaulē. G5 ieguvis 5.3 collu 1440 x 2560 ekrānu ar Always-on funkciju. Viedtālruni darbina Qualcomm Snapdragon 820 procesors kopā ar 4 GB RAM un Android 6.0.1 Marshmallow operētājsistēmu. LG G5 saņēmis 16 megapikseļu kameru ar optisku attēla stabilizāciju un lāzera autofokusu.

    LG-G5-Infographic

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    14.04.2016 10:07

    :D jau tā tas mēsls draņķīgi turas kopā un locās kā zutis… kādus vēl moduļus? kalkulātoru? bārdas dzenamo? fēnu?

    x
    14.04.2016 10:14

    šeņžeņas trešā puse jau sen ražo baterijas, kabelīšus, silikona kondomus :)))

    Uldis M.
    14.04.2016 16:00

    Modulārais telefons ar iespēju lietot trešās puses moduļus ir tāda kā antireklāma – gluži kā ražotājs publiski atzītu – mēs nevaram pircējiem piedāvāt labāko tehniku, tāpēc ja pircējs vēlās kaut ko labāku – viņam ir iespēja to iegādāties no cita ražotāja.
    Absurda tā visa modulārā padarīšana! Kāpēc Pirkt un kārmēties ar atsevišķiem moduļiem, ja var nopirkt gatavu, nostrādātu, monolītu produktu kurā visas komponentes ir vienas no labākajām kādas uz to brīdi pieejamas.

    15.04.2016 16:04
    Reply to  Uldis M.

    Tad jau sanāk, ka ražotājam vispār var būt tikai viens modelis pārdošanā, jo divi modeļi jau nozīmētu, ka viens neizbēgami ir sūdīgāks par otru, tad kāpēc jūs to sūdu vispār ražojat?

    Un tas pats vienīgais pārdodams tikai par vienu cenu – maksimālo. Jo kā tad vienu un to pašu labāko tāpat vien tirgot dažādos līmeņos?

    Uldis M.
    15.04.2016 16:23

    Jā, viena ražotāja ietvaros tas ir normāli – gribi labāko? ņem dārgo modeli! nevari atļauties? samierinies ar švakāku vai vecāku modeli.
    Un tā ir tikai sevis mierināšana – nu neko nopirkšu tagad bāzīti, un tad jau ar laiku saspraudīšu labākās komponentes… vai ne? ja nevarēji atļauties uzreiz labāku, tad diez in vai pēc tam atļausies atlicināt pāris simtus tikai labākai kamerai. Nemānīsim sevi. Vienīgais reālais variants kā tas modulārais koncepts varētu darboties būtu uzreiz pirms iegādes komplektēt sev vēlamo komplektāciju, bet te atkal atduramies pret to ka veikalā jau ir pieejami gatavi dažādu līmeņu aparāti.

    Reklāma