Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piedāvā Gear S2 adapteri standarta siksniņu pievienošanai

    Jaunākie raksti

    Samsung ir izlaidis Gear S2 viedpulkstenim paredzētus adapterus, kas ļaus tam pievienot standarta rokas siksniņas. Samsung Gear S2 un Gear S2 Classic lielākā atšķirība (un Gear S2 būtiskākā nespēja) ir tieši standarta siksniņu nomaiņas iespēja. Samsung Gear S2 paredzētie adapteri jau nopērkami Vācijā, drīzumā tie būšot pieejami arī citviet Eiropā.

    Samsung Gear S2 iepriekš izmantoja speciālas siksniņas, un to piedāvājums ir visai ierobežots. Gear S2 Classic vari uzlikt jebkuru standarta rokas pulksteņa siksnu, tomēr Gear S2 Classic cena ir augstāka par Gear S2, kas saņēmis identiskas iespējas.

    Reklāma

    Gear S2 adapteri maksā €27.50 Vācijā, tiek lēsts, ka līdzvērtīga cena tiem būs arī citviet Eiropā. Zināms, ka Gear S2 universālo siksnu adapteri būs pieejami arī ASV, bet pagaidām nav informācijas par pārējo pasauli. Diemžēl Gear S2 adaptera izmaksas ļoti satuvina Gear S2 un Gear S2 Classic modeļu cenas, tāpēc varbūt uzreiz labāk izvēlēties nedaudz dārgāko Gear S2 Classic modeli, kas arī ir glītāks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma