Web Analytics
More
    Reklāma

    Analītiķi: Watch 2 drīzāk būs “s” tipa Apple ierīces atsvaidzināšana

    Jaunākie raksti

    Apple Watch jau gandrīz gadu ir pieejams veikalos, tāpēc lielākie Apple fani nepacietīgi gaida Apple Watch 2 iznākšanu, kas varētu labotu lielākās esošā modeļa nespējas. Baumas norāda, ka nākamais Apple Watch 2 viedpulkstenis nesaņems ievērojamas vizuālas pārvērtības, tāpēc tas jau nodēvēts par Apple mazo “s” tipa atjauninājumu.

    Analītiķi uzskata, ka Apple Watch 2 niecīgās pārmaiņas varētu katastrofāli ietekmēt jaunā viedpulksteņa pārdošanas apjomus, toties no Apple Watch 2 tiek gaidīti veiktspējas un akumulatora darbības uzlabojumi. Tiek lēsts, ka Apple Watch 2 šajā gadā tiks pārdots ne vairāk kā 7.5 miljonos eksemplāru, kas ir pamatīgs kritums pret Apple Watch pirmā modeļa 10.6 miljoniem.

    Reklāma

    Apple Watch 2 atnākšanas laiks pagaidām nav zināms. Pagājušajā mēnesī Apple samazināja Apple Watch cenu, kā arī izlaida vairākas jaunas siksniņas. Visticamāk, Apple Watch 2 izziņošana gaidāma Apple WWDC 2016 ietvaros, kas norisināsies jūnijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm
    13.04.2016 09:22

    Pēc tam , kad pamēģināju Gear S2, Apple Watch stāv plauktiņā un krāj putekļus!

    13.04.2016 09:31
    Reply to  hmmm

    Kā tu to Gear S2 savieno ar iPhone?

    PurvaVelns
    13.04.2016 10:00

    cilvēks jau neteica, ka kaut ko savieno – esot pamēģinājis. pēc tam, kad es pamēģināju šabli, agdams sāv plauktā un krāj putekļus, vai zinies…

    Reklāma