Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei prezentē TalkBand B3 viedaproci

    Jaunākie raksti

    6. aprīlī Londonā Huawei Consumer Business grupa prezentēja TalkBand B3 – minimālisma stilā ieturētu valkājamu viedierīci, kas apvieno produktivitāti un savienojamību modernā formā.

    “Valkājamo viedierīču ieviešana cilvēku ikdienas lietošanā pārspēj visas industrijas cerības. TalkBand sērijas jaunākā ierīce piedāvā uzlabotu sasniegumu un inovatīvas iespējas, kas nepieciešamas mūsdienīgam cilvēkam,” saka Huawei Consumer Business grupas izpilddirektors Ričards Ju (Richard Yu).

    Reklāma

    TalkBand B3 korpusā izmantots nerūsējošais tērauds un 3D izliektais Gorilla Glass stikls ierīci padara par kustībā esošu cilvēku aksesuāru. Ierīce ļauj lietotājiem būt nepārtraukti savienotiem, izmantojot Bluetooth 4.2 atbalstu, mobilā tālruņa sinhronizāciju un lasot kustību rādītājus. TalkBand B3 iestrādāti divkāršie mikrofoni un trokšņu samazināšanas tehnoloģija, kas uzlabo zvanu kvalitāti, filtrējot fona trokšņus un uzlabojot zvana skaņu.

    Huawei TalkBand B3 var tikt personalizēts, lai pieskaņotos lietotāja personībai. Tas pieejams trīs stilos – aktīvs (active), klasisks (classic) un elitārs (elite).

    160406_ci_ug_Huawei_London_PressConference_LR_16_35_02_RAF_9036

    Augstas kvalitātes, moderns dizains

    Huawei jaunākā viedaproce turpina gan iepriekšējos TalkBand aizsākto dizainu, gan ievieš jaunus elementus. TalkBand B3 izmantoti augstas kvalitātes materiāli, tai skaitā itāļu kvalitātes āda un nerūsējošais tērauds aproces siksniņām. Lai saglabātu TalkBand izskatu, ekrānā izmantots anti-pirkstu nospiedumu pārklājums, kas aizsargā ekrānu pret skrāpējumiem un smērējumiem.

    Parocīga komunikācija

    Huawei TalkBand B3 radīts tā, lai nodrošinātu nepārtrauktu savienojamību, izmantojot jaunāko Bluetooth specifikāciju, kas nodrošina bezvadu telefona sinhronizāciju, neļaujot lietotājiem palaist garām ienākošos zvanus. Ierīces PMOLED skārienjutīgajam ekrānam, ko aizsargā stikliņš, ir 80×128 pikseļu izšķirtspēja.

    Sporta un produktivitātes iespējas

    TalkBand B3 var lepoties ar 91mAh bateriju, kas pēc pusotras stundas uzlādes nodrošina 6 stundas sarunu laiku, līdz četru dienu darbības laiku, izmantojot ierīci ikdienas funkciju veikšanai un sešas dienas Bluetooth savienotā gaidīšanas režīmā. Jaunajā ierīcē pieejama precīzāka aktivitāšu noteikšana (soļu skaitīšana, kaloriju aprēķins), miega kvalitātes mērīšana un mazkustīguma atgādinājumi.

    TalkBand B3 cenas:

    Versija Krāsas Cena (ar nodokļiem)
    Active Balts, melns €169
    Classic Bēšs, brūns €199
    Elite Tumši pelēks €249
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    10.04.2016 20:26

    Tā kā tāda spiegu ierīce:”…ekrānā izmantots anti-pirkstu nospiedumu pārklājums…”

    PurvaVelns
    11.04.2016 08:58
    Reply to  bombelats

    taj pašā laikā bildītē ekāns izskatās nenormāli nospeķoc…

    Matiss
    11.04.2016 10:01
    Reply to  PurvaVelns

    nu tie pirkstu nospiedumi izsmērējas pa visu displeju un līdz ar to tie nesaglabājas nolasāmi, tādēļ arī to sauc par anti-pirkstu nospiedumu pārklājumu :D

    as
    11.04.2016 09:33

    Vai kāds zin kādu līdzīgu nedārgu verķi, kas savienojas ar Endomondo? Līdz šim izmantoju Endomondo uz telefona, bet tracina, ka tas sēdina telefona bateriju un tad telefons kļūst nelietojams pamatfunkcijai – zvanīšanai. Gribētos aproci, kas mēra sirdi un pēc GPS ceļu, un uzreiz vai arī dienas beigās caur wifi/bluetooth iekačā datus endomondo serverī. Citus sporttrackerus negribu, jo pierasts viens, kas izmantots vairākus gadus.

    Kex
    11.04.2016 10:06
    Reply to  as

    Garmin produktus var sinhronizet uz endomondo

    svimart
    12.04.2016 09:46
    Reply to  Kex

    Cilvēx prasija NEDĀRGU alternatīvu…?

    as
    11.04.2016 09:34

    ak jā, tās palīgfukcijas, kā zvanīšana un citas aplikācijas man nav svarīgas

    Reklāma