Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicina startup uzņēmumus pieteikties infoShare konferencei

    Jaunākie raksti

    Vairāk nekā 5000 dalībnieku un 100 runātāju no dažādām valstīm, 20 000 EUR balva startup konkursa uzvarētājam un iespēja prezentēt savu ideju startup izstādē. Nepalaid garām infoShare 2016 – lielāko tehnoloģiju un jauno mediju konferenci Centrālajā un Austrumeiropā! Startup uzņēmumiem jāpiesakās līdz 18. aprīlim, bet tas ir tā vērts!

    No 18. līdz 20. maijam Gdaņskā (Gdansk), Polijā, tehnoloģiju nozare un uzņēmējdarbība tiksies jau desmito reizi, pulcējoties AMBEREXPO – lielākajā izstāžu centrā Polijas Tricity rajonā. Trīs dienu garumā notiks aizraujošas lekcijas, darbnīcas un paneļdiskusijas, kur izdalītas piecas tēmas: iedvesma, tehnoloģijas, startup uzņēmumi, darbnīcas un līderi. Tīmekļa pārlūku Opera un Vivaldi radītājs Jons fon Tečners (Jon von Tetzchner), Spotify tehniskais direktors Kevins Goldsmits (Kevin Goldsmith) un Teiss Ferins (Thijs Feryn) no Combell ir tikai daži no vairāk nekā 100 šā gada konferences runātājiem. Pasākuma organizatori gaida ierodamies vismaz 5000 dalībnieku no visas pasaules. Papildus tam izstāžu zonā vairāk nekā 250 dalībnieku demonstrēs specializētas lietotnes un modernu IT aprīkojumu.

    Reklāma

    Papildus konferences programmai notiks arī vairāki citi pasākumi, tostarp izbrauciens ar laivu pa Gdaņskas līci InfoShare On The Boat, kā arī uzņēmējiem, investoriem un vadītājiem veltītais Līderu pasākums Energa Gdańsk stadionā un Lielā kontaktu apmaiņas ballīte ar koncertu.

    Pasākuma mērķauditorija ir tie, kas interesējas par tehnoloģiju tendencēm, programmatūru izstrādi, startup uzņēmumiem un uzņēmējdarbību, kā arī digitālo tirgvedību.

    Startup zona

    Būtiska un neatņemama konferences daļa ir infoShare fonda un STARTER Startup zona. Tajā norisināsies startup uzņēmumu konkurss, kas 2015. gadā piesaistīja 160 jauno Eiropas uzņēmumu. Piedalīties aicināti visi startup uzņēmumi, reģistrēšanās līdz 6. aprīlim.

    • Startup konkurss – iespēja prezentēt savas idejas uz galvenās skatuves un cīnīties par 20 000 EUR lielu prēmiju un potenciālajām investīcijām 1 miljona eiro apmērā!
    • Startup uzņēmumu izstāde – iespēja iepazīstināt tūkstošiem potenciālo klientu un biznesa partneru ar savu projektu.
    • Ātrie randiņi – iespēja satikt starptautiskus investorus un prezentēt savu projektu klātienē. Pasākuma organizatoru digitālā tīkla sistēma palīdzēs saplānot grafiku.
    • Startup skatuve – iespēja mācīties no labākajiem, kā veidot starptautisku startup uzņēmumu. Iespēja satikt veiksmīgus cilvēkus un iedvesmoties no viņu stāstiem.

    Ketija Vaita (Cathy White) no Seedcamp stāsta, kāpēc startup uzņēmumiem būtu jāpiesakās: „Tāds konkurss kā infoShare var būt lielisks veids, kā piesaistīt mediju uzmanību un investoru interesi. Pat, ja neuzvarēsi, iegūsi pieredzi no ideju prezentēšanas. Tas ir lielisks treniņš.”

    Rezervējiet savu vietu jau tūlīt mājas lapā https://infoshare.pl/startup-zone/ un pievienojies 200 labākajiem jaunuzņēmumiem no Centrālās un Austrumeiropas. Izmanto kodu Latvia, lai saņemtu 20% atlaidi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma