Web Analytics
More
    Reklāma

    Satiec DJI Phantom 4 un Aerones šovakar Riga Drone Meetup pasākumā

    Jaunākie raksti

    Šodien, 4. Aprīlī notiks kārtējais Riga Drone Meetup pasākums dronu entuziastiem, izstrādātājiem, programmētājiem, sporta dronu pilotiem un tehnoloģju faniem. Pasākums notiks koprades telpā “The Mill” Brīvības ielā 33, otrajā stāvā. Uzstāšanās sākums 19.00, ierašanās un tīklošanās sākot ar 18.30.

    Sadarbībā ar DJI Latvia, pasākumā būs iepazīšanās ar jauno DJI Phantom 4 dronu, kas tiek uzskatīts par pus-profesionālo filmēšanas dronu tirgus tehnoloģiju līderi. Būs iespējams apskatīt, aptaustīt un izmēģināt “dzīvu” Phantom 4.

    Reklāma

    Pasākumā dzirdēsim Jāni Putrāmu no Aerones, kā arī būs apskatāms viens no jaudīgākajiem Latvijā uzbūvētajiem droniem : http://www.aerones.com/eng/ , kura snovbordista video bija kļuvis virāls visā pasaulē pēc Guy Kawasaki tvīta.

    Pasākuma laikā būs saruna ar Riga Drone Race iniciatīvas virzītājiem – par pirmajām starptautiskajām iekštelpu dronu sacensībām Riga Powerhouse industriālajās telpās. Dronu sacensības pēdējā gada laikā ir kļuvušas par 21. gs tehnoloģiju skatāmākajām sacensībām, kas neatpaliek no Formula 1 un līdzīgiem notikumiem.

    Pasākuma organizētāji Riga High Tech University aicina piedalīties un pieteikties kā runātājiem nākošajos ikmēneša pasākumos Latvijas uzņēmumus, projektus un iesācējuzņēmumus, kā arī dronu entuziastus, lai dalītos ar savu pieredzi un sasniegumiem.

    Ieeja pasākumā bezmaksas, sākot no 18.30. Pasākuma prezentāciju valoda – angļu, tīklošanās un sarunas – jebkurā. Būs pieejami uzkodas un dzērieni. Reģistrēšanās: http://www.meetup.com/Riga-Drone-Meetup/events/228369373/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma