Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā iPhone SE iepriekšpasūtīšana sasniedz 3.5 miljonus četrās dienās

    Jaunākie raksti

    Pat mājas tirgū Ķīnā Xiaomi un OPPO nevar pārspēt Apple viedtālruņu iepriekšpasūtīšanas rekordus – iPhone SE pirmo četru dienu laikā ieguvis 3.5 miljonus viedtālruņa pasūtījumu. Apple Ķīnā ļauj pasūtīt ierīces tīmeklī, jo fiziski apkalpot iPhone gribētāju apjomus nav iespējams.

    Tiek ziņots, ka pircēji Ķīnā pasūtījuši 1.3 miljonus zelta iPhone SE, 1.2 miljonus rozā zelta iPhone SE, kamēr abu sudraba krāsu iPhone SE versijas iekārojis vien pusmiljons pircēju.

    iPhone SE ir 4.0 collu ekrāns, un tas veiktspējas ziņā ir iPhone 6s flagmaņa līmenī. iPhone SE ir aprīkots ar jaudīgu 64 bitu procesoru, kustību procesoru un spējīgu videoapstrādes apakšsistēmu. Viedtālrunim ir 12 megapikseļu aizmugurējā kamera, kas spēj uzņemt kustīgus Live Photos un pat 4K izšķirtspējas video. Akumulatora darbības laiks būšot garāks par iPhone 5s. Nav piemirsts arī par iPhone SE drošību – viedtālrunis aprīkots ar TouchID pirkstu nospiedumu sensoru.

    Jaunais iPhone SE maksās ap 490 eiro par 16 GB versiju vai ap 600 eiro par 64 GB versiju. Telefons būs nopērkams gaiši vai tumši pelēkā, kā arī rozā zelta vai zelta krāsā. Pasūtīšana sākās 24. martā, bet veikalos iPhone SE nonāks jau 31. martā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    erikiss1
    29.03.2016 10:08

    Nu ko, īstenībā nebija jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka aizies, un novārtā un aizmirsībā neaizie tik ātri, par spīti visām negācijām…
    Vienīgi cena gan smuka būs… pie mums. Bet tas jau ar laika bija paradzems :(

    PurvaVelns
    29.03.2016 10:46
    Reply to  erikiss1

    krievi (normāls saits, ja kas) gan ir skeptiski… http://www.sotovik.ru/news/251629-iphone-se-ozhidajut-provalnie-prodazhi.html
    turklāt, blēži esot iebāzuši pirmās paaudzes touch ID, kas esot lēns…

    erikiss1
    29.03.2016 13:48
    Reply to  PurvaVelns

    Vienīgi vairāk un mazāk tomēr tā CENA, loģiski, ka kaut kas jau izkrīt, neesot arī 3d touch un kas vēl, bet nu c’mon, nevar jau gribēt visu, par tādu ciparu. (lai gan mūsu cenas sāk ne tik simpātiskas izskatīties) Kaut kas jau paņemts ārī vecāks iekšā, lai tik tomēr būtu labums no tā visa ne tik lietotājam.

    davfreim
    29.03.2016 13:51
    Reply to  erikiss1

    Nu un, Latvijā touch ID tāpat nav kur īsti lietot. 3D touch jau arī nav nekas tāds bez kā nevarētu iztikt, pats galvenais, ka procesorss, kamera utt. ir ar diezgan ilgu kalpošanas nākotni nodrošinātas.

    PurvaVelns
    29.03.2016 14:06
    Reply to  erikiss1

    nu nez… izklausās pēc veco krājumu nogrūšanas… un cena jau nav LV bet eiropas problēma – pvn. te pat kaut kur bija links ar skaidrojumu.

    Reklāma