Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklāta pieteikšanās Rietumu FinTech Academy

    Jaunākie raksti

    TechHub Riga tehnoloģiju koprades telpa sadarbībā ar Rietumu Banku atklāj jaunuzņēmumu pieteikšanos Rietumu FinTech Challenge 2016 by TechHub Riga Academy, kas norisināsies 21. aprīlī.  Izaicinājumam aicināti pieteikties jaunuzņēmumi, kuri izstrādā tehnoloģiju risinājumus un produktus tieši finanšu nozarē. Labākās komandas iegūs iespēju piedalīties vienas dienas meistarklasē, saņemot ekspertu konsultācijas biznesa attīstībā un sacenšoties par naudas balvu no sponsora Rietumu Bankas.

    “Finanšu pakalpojumi ir milzīga daļa no pasaules ekonomikas, ik gadus apgrozot miljardus, tāpēc arī tehnoloģiju potenciāls šajā nozarē ir ļoti augsts. Tomēr tā ir arī tradicionāli konservatīva vide, kas dod iespēju jauniem uzņēmumiem ar zināšanām par tehnoloģijām nākt ar svaigām idejām, kas var atvieglot cilvēku ikdienu, ietaupa laiku un naudu. Nozares potenciālu novērtē arī investori – pagājušā gada laikā FinTech risinājumos Eiropā investēts pusotrs miljards eiro,” stāsta TechHub Riga vadītāja Egita Poļanska.

    Reklāma

    Pieteikties Rietumu FinTech Challenge var jebkurš jaunuzņēmums, kas izstrādā idejas, saistītas ar finanšu nozari. Īpaši aicinātas tiek komandas no Baltijas, Ziemeļeiropas un NVS valstīm, pašā sākuma un vidējā attīstības posmā, kad mentoru padoms var sniegt būtisku ieguldījumu biznesa stratēģijas veidošanā. Jāņem vērā, ka meistarklase norisināsies angļu valodā.

    Kā norāda Rietumu Bankas Valdes loceklis Renāts Lokomets: “Mūsu konkurss ir iecerēts, lai atbalstītu pēdējā laikā pamanāmās pozitīvās tendences. Šī pasākuma mērķis ir piedāvāt dalībniekiem iespēju ne tikai piesaistīt finansējumu attīstībai, bet arī pastāstīt biznesa aprindām par savām “jaunā banku pakalpojumu laikmeta” inovatīvajām idejām finanšu pakalpojumu jomā, pievērst sev partneru un investoru uzmanību, prezentēt pasaulei savu finanšu pakalpojumu attīstības redzējumu”.

    Komandas var pieteikties līdz 8. aprīlim šeit: https://www.f6s.com/rietumufintech/apply

    TechHub Riga ekspertu komanda no iesniegtajiem pieteikumiem izvēlēsies daudzsološākās komandas, kam būs iespēja piedalīties Rietumu FinTech Challenge 2016 by TechHub Riga Academy meistarklasē 21. aprīlī Rietumu Bankas telpās. Meistarklases ietvaros uzņēmumus vienas dienas garumā konsultēs pieredzējuši investori, mentori, finanšu un tehnoloģiju jomas eksperti, palīdzot izstrādāt biznesa plānu un atrast labāko stratēģiju, mācot formulēt un prezentēt savu ideju investoriem un klientiem. Meistarklases noslēgumā notiks prezentāciju cīņa jeb Pitch Battle, kad visas dalībnieku komandas prezentēs savas idejas starptautiskai ekspertu žūrijai, sacenšoties par galveno balvu 5000€, ko saņems žūrijas vērtējumā labākā komanda.

    2015. gadā par pirmā Rietumu FinTech Challenge uzvarētāju kļuva jaunuzņēmums Mintos. Mintos ir savstarpējo aizdevumu platforma, kas saved kopā investorus un aizņēmējus no dažādiem kredītu izsniedzējiem. Pēdēja gada laikā uzņēmums ir piedzīvojis strauju izaugsmi un nesen piesaistīja investīcijas 2 miljonu eiro apjomā no VC Skillion Ventures.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma