Web Analytics
More
    Reklāma

    Kas kopīgs Samsung Galaxy S7 edge šķidruma dzesēšanas sistēmai ar Marsu?

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S7 edge ir ticis salīdzināts, slīcināts, skrāpēts, dauzīts un nu ir pienācis laiks viedtālruņa izjaukšanai. XDA foruma dalībnieks ir izjaucis Samsung Galaxy S7 edge un atklājis, ka viedtālrunim tik tiešām ir šķidruma dzesēšanas sistēmas pazīmes, tomēr sistēmā nav iekšā nekā šķidra.

    Iepriekš šķidruma dzesēšana ir bijusi uzstādīta Lumia 950 XL modelī, kur tā arī visai labi darbojas. Līdzīga iespēja ir arī Sony Xperia Z5 Premium. Tiek arī norādīts, ka Galaxy S7 edge nav pārlieku lielas problēmas ar uzkaršanu, tomēr neesošais šķidrums un dzesēšanas sistēmas darbība no Samsung puses pagaidām netiek skaidrota.

    Reklāma

    Cerams, ka Samsung tuvāko nedēļu laikā sniegs skaidrojumu par Galaxy S7 edge dzesēšanas sistēmu. Pagaidām Galaxy S7 edge atgādina Marsu – kanāli ir, bet ūdens tajos nav.

    Perspective_view_of_Osuga_Valles

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    04.03.2016 11:50

    Fantastisks raksts. Priekš Pulicera vajadzētu būt gana.

    Raivis Rasnačs
    04.03.2016 15:04

    Lumia 950 XL izjaukšanās arī atklājās, ka tur tik kaut kāda bālgana putriņa iekšā. Bet kāpēc tur būtu jābūt ūdenim? Varbūt tā putriņa pie attiecīgās t kļūst šķidra un sāk cirkulēt, tādējādi novadot siltumu. Un parasts ūdens noteikti nebūtu piemērotākais elements, ko tur izmantot – karstumā tomēr ūdens ar laiku kļūst aizvien mazāk un mazāk…

    Janis
    04.03.2016 16:27

    Nu ūdens jau tur tiešām nav un nebūs:D
    Savādāk izej mīnusos un viss sasalst.
    Gan jau tā tehnoloģija savādāka nevis, kā mēs iedomājamies :)

    Raivis Rasnačs
    04.03.2016 17:26
    Reply to  Janis

    comment image Attēlā ir shēma. Dzesēšana tur ir balstīta uz tvaiku – tātad izmantots šķidrums, kurš sāk pārvērsties tvaikā virs kādiem 50 grādiem, kas jau ir “siltā” robeža viedtālruņa CPU. Savukārt, piemēram, zem 20 tas varbūt ir cietā stāvoklī, ko atrod džeki, izjaucot tos aparātus un aplaužas, neatrodot neko šķidru. Tāds mans minējums. Protams, daudzi ir stipri skeptiski, vai tāda sistēma vispār ko dod tik maza izmēra ierīcēs, tomēr tas varbūt pat nav tik svarīgi kā fakts, ka tiek eksperimentēts ar jauniem risinājumiem labot aktuālās problēmas. Nemaz nebūšu pārsteigts, ja arī iPhone 7 tiks izmantots kas līdzīgs – arī tur ir siltošs CPU, kuram ir kritiskā robeža.

    erikiss1
    07.03.2016 14:21

    Bet vai samsungam ir arī kāda putriņa vai tiešām, nekā? Jo putriņa tiešām var būt tā dzesešanas štelle. un Lumia viņa ir.

    khe
    04.03.2016 18:57

    nu ko.
    Tagad varam sākt spamot, ka samsungs ir izgudrojis riteni no jauna. Microsoft var iet atpūsties?

    Bils
    04.03.2016 21:46

    Lietoju S7 edge jau veselas 3 stundas no vietas, nekas tam nekarst!

    Bils
    05.03.2016 14:42
    Reply to  Bils

    Sorry, ieliku brillēs, uzspēlēju kādu stundu, nu gan ir karstscccc….

    Reklāma