Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc “Superotrdienas” ASV iedzīvotāji Google meklē iespēju pārcelties uz Kanādu

    Jaunākie raksti

    Amerikas Savienotajās Valstīs noslēgusies tā dēvētā Superotrdiena, kad Republikāņu Demorkātu partiju atbalstītāji balsoja par sev vēlamajiem prezidenta amata kandidātiem uzreiz 12 štatos. Balsojums ir izkristalizējis vadošos prezidenta amata kandidātus – Hilariju Klintoni un Donaldu Trampu. Pārējie pretendenti ir apņēmības pilni cīņu turpināt. Trampam izdevies iegūt uzvaru septiņos štatos, tādējādi vēl vairāk nostiprinot savu vadību cīņā par republikāņu nomināciju.

    Google atklājusi, ka pēc Superotrdienas aktualizējies meklējums par pārvākšanos dzīvot uz Kanādu. Google uzsver, ka meklējumu skaits ir pat desmitkāršojies, kad to salīdzina ar gadu veciem rezultātiem. Google Trends parāda, ka visvairāk meklējumi nāk no šiem 12 ASV štatiem.

    Reklāma

    Tomēr Google Trends parāda, ka šis nav pats augstākais Kanādas meklējumu rādītājs. Vēl gandrīz trīs reizes augstāka ASV iedzīvotāju interese par pārcelšanos uz Kanādu bijusi 2004. gadā, kad uz otro termiņu pārvēlēts Džordžs Bušs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ūsa
    03.03.2016 11:12

    Tramps šķiet mazākais no abiem ļaunumiem…

    Raimis
    03.03.2016 12:10
    Reply to  Ūsa

    Tādā gadījumā tu neesi gana sekojis līdzi Trampam un viņa izteikumiem. Viņš ir pilnīgs cirvis, tālu neatpaliekot no Žirinovska. Klintones ievēlēšanas gadījumā ASV nekas nemainīsies. Tīra marionete, kuru kontrolē lielās bankas un korporācijas. Vienīgā cerība vidējam amerikānim ir Bērnijs, kurš tomēr palēnām, šķiet, sāk zaudēt Hilarijai. Nauda par daudz nosaka ASV…

    Edmunds
    03.03.2016 13:55
    Reply to  Raimis

    Viņi visi ir bijuši, ir un būs marionetes !

    Ūsa
    03.03.2016 14:22
    Reply to  Raimis

    Man Žiriks tīri labi patīk…) Antikomunists. Imperiālists. Ar savu viedokli. Nav jau viss jāņem pa pilnu, ko cilvis saka.
    Tā saucamie pareizi nopietnie politiķi Latviju ir noveduši :D un drīz novedīs arī Eiropu ar saviem bēgļiem.

    Oskars
    03.03.2016 15:52
    Reply to  Ūsa

    Jā Ūsa tā ir . Piemēram Šlesers nedzer nemaz nepīpē un …………..

    Ieva
    03.03.2016 13:00
    Reply to  Ūsa

    Viņš ir ne tikai cirvis, bet arī pilnīgi nekontrolē savas emocijas, rīcību un uzvedību un uzskata to par normālu. Paskaties kādreiz viņa uzrunas saviem atbalstītājiem. Viņš to vien dara kā atkārto “es esmu labākais” un apsmej pārējos kandidātus bērnišķīgā manierē. Atgādina 4-gadnieku, kas tikko uzvarējis krāniņu mērīšanas konkursā.

    Ūsa
    03.03.2016 14:24
    Reply to  Ieva

    Kā jau teicu, man ekscentriķi patīk, nevis šitie ASV klanu politiķi. Lai gan pēdējais – niga ir reti nesimpātisks.

    Ieva
    03.03.2016 16:53
    Reply to  Ūsa

    Nu labi, katram ir tiesībās uz viedokli. Es personīgi viņa uzvedību sauktu par neadekvātu. Vai nu tā, vai arī viņš meistarīgi tēlo klaunu. Jebkurā gadījumā viņš pārvērta priekšvēlēšanas par cirku. Man kauns ASV vietā.

    Ūsa
    03.03.2016 17:20
    Reply to  Ieva

    Mums ir svarīgi lai Usa rimstas savā kareivīgajā retorikā pret mūsu Austrumu kaimiņvalsti, pateicoties kam esam kā ķīlnieki šādās saspīlētās attiecībās. Hilarija te ir par saspīlējuma pastiprināšanu, Tramps varētu būt mērenāks.

    Ieva
    03.03.2016 17:27
    Reply to  Ūsa

    Nu protams. Katram ir tikai savas intereses. Nabaga letiņus interesē tikai ko šie saka par krieviem :D Zini, ja neskaita tos dažus latviešus Latvijā, tad tā Krievijas retorika visiem pie vienas vietas.
    Vēl tev ir jocīga izpratne par vārdu mērens. Lai nu par kuru kandidātu, bet par Drampfu vēl nekad nebiju dzirdējusi kādu lietojam šo apzīmējumu.

    Oskars
    03.03.2016 19:58
    Reply to  Ieva

    Zini, ja neskaita tos dažus latviešus Latvijā, tad tā Krievijas retorika visiem pie vienas vietas.
    …………….

    Mani tagad arī nekas neintresē par šodienas krieviem . Mani var biedēt ,uzpirkt ar stāstiem par imigrantiem un TUA

    Oskars
    03.03.2016 20:02
    Reply to  Ieva

    Cik var noprast pēkšņi arī treknās ES valstis pamanījušas rus info karu . Agrāk tik baltiju kaunināja , nu pietiek ar krieviem lekties , nevajag pārspīlēt . ES vienā balsī ar rus dziedāja 16 martā par nacisma adzimšanu

    Ūsa
    04.03.2016 11:49
    Reply to  Oskars

    Oskar, a tu info karu pret Krieviju neesi pamanījis? Krievi pat neatļaujas tādus izlēcienus, ar kuriem šos masē pašieceltā demokrātijas etalona guru. Jeb tas tik ļoti iezīdies apziņā, ka šķiet jau norma?

    Ūsa
    04.03.2016 11:46
    Reply to  Ieva

    Ej nu, it kā te netiktu kurināti rusofobi noskaņojumi ar piebildi – ja kas, Usa mūs glābs, Usa mums palīdzēs.
    Aha. Cik aizraujoši, “palīdzēs” nobumbojot Latviju…
    Tas neveicina normālas kaimiņattiecības. Nevar lēkāt pele uz lāci, tas nav nedz gudri, nedz izdevīgi.

    Kaspars
    03.03.2016 13:55

    Kanādai smuks karogs tāpēc arī meklē iespējas pārcelties. Lielie naudasmaki finansē visas puses un neatkarīgi no uzvarētāja notiks tā, kā “vajag”. Šie kandidāti ir tikai širmis, teatrelizēts šovs, lai cilvēkiem būtu jautrāk (pie mums pat šova nav).

    Ūsa
    03.03.2016 14:24
    Reply to  Kaspars

    Tā viš iraid!)

    davfreim
    03.03.2016 14:41

    Nabadziņi liberāļi, geji, vegāni un visādi citi samaitātie, tagad brēc un raud.

    Oskars
    03.03.2016 15:59

    Slikti protu angļu valodu , bet cik noprotu pār pārēm sevi slavē visi un jau sen pirms Trampa . Mums KURSORA apmeklētājiem tie izteikumi šķiet bērnisķīgi . Ierindas pilsonim ne tikaai Amerikā arī Latvijā ir tieši tas kas vajadzīgs . Atceramies dažus Šlesera teikumus 500 Lati pensija , 50 000 darbavietas un viss to cauru dienu maļ . maļ . Un vairākas reizes tika saemā ar saviem 10 -15 %
    Amīši ilgi dzīvojuši mierā . Un te nu krievu teiciens žiru besitsa . Nezinu kā tagd . Savulai bija tā jocīgā tējas dzeršanas kustība . Sarodas šiem antiglobālisti . Ņujorkas mērs spilgta jauno laiku ( manā izpratnē NORIETA )iezīme .

    Reklāma