Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro iztērē 20% no iekrājumiem, iegādājas divas video apstrādes lietotnes

    Jaunākie raksti

    Viena lieta ir uzņemt vairāku stundu garus video ar slēpošanu vai kādu citu aktīvo atpūtu, tomēr video rediģēšanu reti kurš uzskata par jautru nodarbi. Tieši šī iemesla dēļ absolūti lielāka daļa sporta kameru video ir nebaudāmi. Lai šo labotu, GoPro ir iegādājies divas viedierīcēm paredzētas video apstrādes lietotnes Replay un Splice, šķiroties no 105 miljoniem dolāru.

    Tiek pieļauts, ka tuvāko mēnešu laikā abas iegādātās lietotnes izzudīs no lietotņu veikaliem un to vietā nāks vienota GoPro video apstrādes lietotne. Visticamāk, GoPro plānos ir automatizēt ekstrēmo video apstrādi, lietotājam vien nāksies vienkāršotā veidā atlasīt vēlamos video fragmentus, pārējo paveiks GoPro oficiālā lietotne.

    Reklāma

    GoPro 2015. gada pēdējā ceturkšņa laikā nopelnīja 435 miljonus dolāru, kaut analītiķi prognozēja vismaz 510 miljonu peļņu. GoPro pats bija plānojis vēl lielāku peļņu. Tiek pieļauts, ka GoPro 2016. gadā atlaidīs darbiniekus, jo plāno turpmāk pārdot vēl mazāku sporta kameru skaitu. Pamatīgu GoPro ienākumu daļu “noēd” lētāki pakaļdarinājumi, kas līdzinās GoPro izskata un iespēju ziņā, bet citu ražotāju sporta kameru cenas ir pat četras reizes zemākas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    01.03.2016 13:20

    Ko tur ar automatizēt? video fragmenti ir kā minimums jāsaīsina,savādāk tiešām tie visi action video nav baudāmi. Diezvai tie softi spēs to, ko cilvēks var, bet Splice palietoju uz ios , varēja lietot un video veidot, tā gan bija maksas versija

    Kristaps z
    01.03.2016 13:38

    Tomtom ir kamera Bandit. Un tur jau kaut kaads softinsh, kas filmeejot pats saliek ‘kjeksiishus’ atkariibaa no paatrinaajumiem, augstuma mainjaam, vai arii pats vari piespiest kjeksiiti, kas automaatiski ietago paaris sec uz abaam puseem tavaa video. Beigaas autoapstaraade un pats pielabo, ko gribi. Pats neesmu proveejis, bet no aprakstiiem izskatiijaas labi.

    Reklāma