Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung radījis Gear 360 kameru telpisku attēlu un video uzņemšanai

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics prezentējis Samsung Gear 360 – 360 grādu kameru, kas ļauj viegli iemūžināt, aplūkot un koplietot telpiskus video un fotoattēlus. Gear 360 ir piemērota lietošanai ceļojumos, svinībās un citos ikdienas notikumos. Jaunā kamera ietver visas Samsung Galaxy iekārtu priekšrocības, lai lietotāji varētu radīt savu virtuālās realitātes saturu, ko pēc tam baudīt ar Gear VR ierīci.

    “Samsung turpina paplašināt mobilo ierīču iespēju robežas, lai piedāvātu jaunas, unikālas iespējas arī ārpus viedtālruņa funkcionalitātes,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs. “Minot uz papēžiem pagājušajā gadā prezentētajai Gear VR ierīcei, jaunā Gear 360 kamera nodrošinās vēl plašāku aizraujoša telpiskā satura klāstu, ļaujot pašrocīgi iemūžināt un koplietot savas dzīves spilgtākos mirkļus.”

    Reklāma

    Kompakts dizains un augsta veiktspēja

    Samsung Gear 360 ir aprīkots ar diviem platleņķa (fisheye) objektīviem ar 15 megapikseļu attēlveidošanas sensoriem, kas ļauj 360 grādu diapazonā uzņemt augstas izšķirtspējas (3840×1920 punkti) video, kā arī 30 megapikseļu fotoattēlus. Lietotāji var uzņemt arī 180 grādu platleņķa video vai fotogrāfijas, izmantojot tikai vienu no kameras objektīviem. Gear 360 kameras objektīviem piemīt teicama gaismspēja (Bright Lens F2.0), līdz ar to ir iespējams iegūt augstas izšķirtspējas attēlus pat vāja apgaismojuma apstākļos.

    Gear 360 ierīcei ir viegls, kompakts, sfēriskas formas korpuss, tāpēc tā ir ērti pārnēsājama, un ar to var viegli uzņemt attēlus gan telpās, gan ārpus tām. Ierīces komplektā ir iekļauts parocīgs statīvs, turklāt kamera ir savietojama arī ar citiem tirgū pieejamajiem foto un video ierīču aksesuāriem.

    Galaxy ekosistēma

    Samsung turpina paplašināt savstarpēji savienojamu ierīču klāstu, kas palīdz sazināties, koplietot saturu un veiksmīgāk organizēt savu ikdienas dzīvi. Piemēram, sinhronizējot Gear 360 kameru ar Samsung viedtālruni, iespējams reālajā laikā priekšskatīt satura ierakstu. Gear 360 kamera automātiski piedāvās uzfilmēto materiālu apskatīt un saglabāt viedtālrunī, vai arī uzreiz augšupielādēt un koplietot sociālajos tīklos, piemēram, Facebook, YouTube un Google Street View vietnēs. Visreālistiskākajai telpiskā satura baudīšanai lietotāji savu uzņemto materiālu var skatīt Gear VR ierīcē. Visas šīs funkcijas būs pieejamas caur speciālu mobilo lietotni, kas būs lejupielādējama Galaxy Apps, Google Play vietnēs, savukārt plašākām rediģēšanas iespējām būs pieejama atsevišķa datorprogramma.

    Samsung Gear 360 kamera ir savietojama ar noteiktu Samsung viedtālruņu klāstu, tai skaitā ar jaunajiem Galaxy S7 un Galaxy S7 edge, kā arī ar Galaxy S6 sērijas viedtālruņiem un Note 5.

    Tirdzniecībā Gear 360 kamera nonāks šī gada otrajā ceturksnī.

    Samsung Gear 360 tehniskā specifikācija

    Kamera Divas CMOS 15 megapikseļu kameras ar platleņķa objektīviem
    Attēlveidošanas procesors DRIMe5s
    Video MP4 (H.265)- Divi objektīvi: 3840×1920 (30 kadri sekundē)
    Foto JPEG- Divi objektīvi: 30M (7776×3888)
    Audio Kodējumi: MP3/AAC/AAC+/eAAC+Formāti: MP3, M4A, AAC, OGG
    Atmiņa microSD atmiņas karte (līdz 128 GB)
    Funkcijas Ekrāns-  0,5” (72 x 32) PMOLED
    Attēlu uzņemšanas režīmi-   Video, Foto, Laika ritējuma video,  Cilpas video
    Kameras režīmi- Divu/viena objektīva režīmsKameras iestatījumi- Asums, Baltais balanss, HDR, EV, ISO limits, Vēja trokšņu mazināšana
    IP53 sertifikācijai atbilstoša aizsardzība pret putekļiem un ūdeni
    Samsung pakalpojumi Samsung Gear 360 App, PC programmatūra (Gear 360 ActionDirector)
    Savienojumi WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 / 5 GHz)WiFi Direct,BT v4.1USB 2.0

    NFC

    Sensori Akselerometrs, Žiroskops
    Izmēri 66,7 x 56,2 x 60 mm
    Svars 153 g (ieskaitot bateriju)
    Baterija 1350 mAh Li-ion

    * Visa šajā dokumentā aprakstītā funkcionalitāte, funkcijas, tehniskās specifikācijas un cita veida produkta informācija, kas attiecas uz (un ne tikai uz) produkta priekšrocībām, dizainu, cenu, sastāvdaļām, veiktspēju, pieejamību un produkta iespējām, var tikt izmainīta bez iepriekšēja paziņojuma un saistībām.

    * Baterijas veiktspēja ir atkarīga no konfigurācijas un ierīces lietošanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    alex
    22.02.2016 18:58

    gaidāmā cena?

    Raimonds Talcis
    23.02.2016 09:13

    Gribētu redzēt kādu īsfilmu izmantojot tikai šo kameru.

    Reklāma