Web Analytics
More
    Reklāma

    Turing Phone Android vietā izvēlas Sailfish OS

    Jaunākie raksti

    Turing Phone ir grandiozs droša viedtālruņa projekts. Ražotājs Turing Robotic Industries uzsvēris, ka Turing Phone rāmis ir tapis no Liquidmetal (nekāda šķidra metāla tur nav). Liquidmetal ir Kalifornijas Tehnoloģiju Institūta radīts metālu sakausējuma nosaukums, tas ir ļoti izturīgs, tas neoksidējas un metālu sakausējumu formu ir salīdzinoši vienkārši izveidot.

    Turing Phone bija apsolījis viedtālruņa iznākšanu 2015. gada noslēgumā, šobrīd Turing Phone atstumta uz šī gada otro ceturksni, kas tiek pamatots ar Google Android operētājsistēmas neiekļaušanu viedtālrunī, jo Android neesot pietiekami droša operētājsistēma. Turing Robotic Industries paziņojis, ka Turing Phone izmantos problēmu vajāto Sailfish OS.

    Reklāma

    Iepriekš tika baumots, ka drošības apsvērumu dēļ Sailfish OS tiks izmantota arī YotaPhone 3. YotaPhone 3 būšot pieejams iegādei jau 2016. gada pirmajā ceturksnī un uzņēmums gatavojas uzreiz piedāvāt 100 000 vienību, jo iepriekš YotaPhone viedtālruņu ražošanas apjomi nespēja ne tuvu apmierināt pieprasījumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma