Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izveidotais Android tīmekļa pārlūks uzsāk bloķēt reklāmas

    Jaunākie raksti

    Samsung uzsācis piedāvāt reklāmu bloķēšanu Android viedtālruņos atrodamajam tīmekļa pārlūkam. Reklāmu bloķēšanas iespējas saņems visi Samsung viedtālruņi ar Android Lollipop vai jaunāku operētājsistēmas versiju. Reklāmu bloķēšana būs pieejama ar spraudņu pievienošanu Samsung tīmekļa pārlūkam, gluži kā tas tiek realizēts Apple Safari pārlūka iOS 9 versijā.

    Apple iOS 9 vēl septembrī pierādīja, ka reklāmu bloķēšana mobilajās ierīcēs nav pārāk iecienīta. Lai arī sākotnēji reklāmas bloķēšanas lietotnes ieņēma Apple App Store lietotņu topa pirmo trijnieku, tomēr ātri vien pieprasījums pēc reklāmu bloķēšanas ļoti strauji saruka.

    Reklāma

    Reklāmu bloķēšana standarta Android viedierīcēs nemaz nav tik vienkārša, jo reklāmas ir Google teju vienīgais ienākumu avots. Chrome pārlūks viedierīcēs vispār nepiedāvā nekāda veida reklāmu bloķēšanas iespējas. Tieši šī iemesla dēļ top vairāki tīmekļa pārlūki, kas spēs samazināt uzmācīgo reklāmu apjomus.

    Samsung iebūvētais tīmekļa pārlūks izmantos Adblock Fast piedāvātos filtrus, kas jau šobrīd pieejami iOS operētājsistēmai, Windows un Mac galddatoriem. Adblock Fast pieejams Samsung Internet 4.0 pārlūkam Google Play Store.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    karlis
    01.02.2016 20:27

    Vai DEAC Samsung jau draudu vēstules ir iesūtījuši? ;)

    Krotow
    02.02.2016 19:02

    Paša Samsung reklāmas arī bloķēs?

    Mārtiņš
    03.02.2016 06:33

    Tikko uzinstalēju to safari adbloku. Nemaz nezināju ka tādi pastāv. Paldies kursoram. Tikai tagad neredzēšu arī jūsu reklāmas.

    Reklāma