Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Samsung Galaxy A (2016) sērijas viedtālruņi pieejami arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    No rītdienas, 15. janvāra, Latvijā būs pieejami no metāla un stikla veidotie Samsung Galaxy A (2016) sērijas viedtālruņi – Galaxy A5 ar 5,2 collu ekrānu un Galaxy A3 ar 4,7 collu ekrānu. Jaunās ierīces izceļas ne tikai ar mūsdienīgu dizainu, bet arī ātrāku uzlādi un paaugstinātu kameras funkcionalitāti.

    “2015. gadā Galaxy A sērijas viedtelefoni ir bijuši ļoti pieprasīti – partneru pārdošanas dati rāda, ka Galaxy A5 ir bijis otrs populārākais viedtālrunis Latvijas tirgū. Arī šis sērijas turpinājums ir radīts jaunākai paaudzei jeb millenials, kuri savu dzīvi nespēj iedomāties bez komunikācijas sociālajos tīklos un aktīvas ziņapmaiņas ar viedtālruņa palīdzību. Galaxy A5 un Galaxy A3 telefoni ir aprīkoti ar augstas izšķirtspējas priekšējo un aizmugurējo kameru, lai uzņemtu vēl spilgtākus attēlus, video un jauniešu tik ļoti iecienītos selfijus,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    Kamerā iebūvēta arī Optiskās Attēla Stabilizācijas (OIS) funkcija, kas palīdz fiksēt attēlu, savukārt priekšējās un aizmugurējās kameras objektīvs ar F1.9 gaismasspēju ļauj lietotājiem uzņemt kvalitatīvus attēlus arī vājā apgaismojumā. Savukārt ar Quick Launch iespēju kameras lietotni var ieslēgt mazāk nekā sekundas laikā – atliek divas reizes nospiest uz sākumekrāna pogas. Ierīces īpašnieki varēs uzņemt arī teicamus pašportretus ar Wide Selfie un Palm Selfie režīmiem un īpašiem skaistuma efektiem.

    Galaxy A (2016) sērijas viedtālruņi Latvijā tirdzniecībā būs no rītdienas pie vadošajiem telefonoperatoriem un lielākajos elektronikas veikalos. Tālruņu ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 319 eiro par Galaxy A3 versiju un 419 eiro Galaxy A5 versijai. Jaunās ierīces būs pieejamas arī Samsung veikalā t/c Spicē. Iepirkšanās centrā rīt plkst. 19.00 notiks arī Galaxy A sērijas atklāšanas pasākums “Piepildi savus sapņus” ar mūziķa Gacho piedalīšanos. Apmeklētājus sagaida dažādas aktivitātes un konkursi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Šveicars
    14.01.2016 16:51

    Pēc Edge dizaina visi pārējie Samsung liekas tik neglīti, ka pat redzēt negribas, kur nu vēl turēt rokās…

    aigi
    14.01.2016 17:20

    Sievai A3 būs tieši laikā.

    Reklāma