Web Analytics
More
    Reklāma

    Casio izlaiž Android Wear darbinātu Smart Outdoor Watch

    Jaunākie raksti

    Pulksteņu ražotājs Casio izziņojis savu pirmo Android Wear viedpulksteni Casio Smart Outdoor Watch (WSD-F10). Casio Smart Outdoor Watch ir veidots, lai tas spētu izturēt piedzīvojumu kāra īpašnieka nepieciešamības un vēlmes.

    Diemžēl Android Wear operētājsistēma uzspiež pavisam vienotas viedpulksteņa iespējas, tāpēc pat no Casio Android Wear pulksteņa gaidīt milzīgus pārsteigumus būtu lieki. Tomēr Casio Smart Outdoor Watch veidots, vadoties pēc militāriem standartiem un nepieciešamībām. Casio viedpulkstenis ir 50 m ūdensdrošs, kas daudzkārt pārsniedz ierasto Android Wear viedpulksteņu “normu” – IP67 standartu (1 metra dziļumā 30 minūtes).

    Reklāma

    Casio 1.32 collu ekrāns ir veidots pustukšās automašīnas riepas dizainā ar nošķeltu ekrāna lejasdaļu, gluži kā tas ir Moto 360. Ekrāna divu slāņu tehnoloģija paredz, ka lietotājs var izvēlēties starp melnbalta un krāsu ekrāna darbināšanu. Melnbaltā ekrāna slāņa aktivizēšana nodrošinās Casio Smart Outdoor Watch darbību veselu mēnesi ar vienu uzlādes reizi.

    Plānotā Casio Smart Outdoor Watch cena ir ap 500 dolāriem un pulkstenis būs pieejams jau aprīlī.

    https://www.youtube.com/watch?v=aXWhv0Yd5Sg

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mnx
    08.01.2016 12:13

    saprotu ka tā ir relīze vai relīzes interpretācija. Taču interesējošais fakts ir, vai ir kādas būtiskas nianses baterijas darbības jomā? Tieši jautājot, cik ilgi “vilks”. Casio tomēr pulksteņu ražotājs ar stāžu, varbūt ir mazāk fīču pulkstenim, taču velk vismaz mēnesi…

    Cieņā.

    08.01.2016 15:46
    Reply to  Mnx

    Taču minēts, ka pārslēdzoties m/b režīmā ar vienu uzlādi iet mēnesi. Vai arī neesmu izpratis jautājumu…

    mnx
    13.01.2016 12:54
    Reply to  Artis Abols

    ui, jā. Tiešām bija atbilde tekstā! Paldies!

    Reklāma