Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei sadarbojas ar Swarovski Gemstone Business, radot jaunu Huawei Watch versiju

    Jaunākie raksti

    Consumer Electronics Show 2016 konferences laikā Lasvegasā, Amerikas Savienotajās Valstīs, Huawei Consumer Business Group atklāja jauno Jewel un Elegant versiju 2015. gadā iznākušajam Huawei Watch viedpulkstenim. Sadarbība ar Swarovski Gemstone Business, jaunais Huawei Watch Jewel and Elegant ir ļāvis kompānijai Huawei iezīmēt jaunu fokusu uz sievietēm.

    Pievienojoties Classic, Active un Elite viedpulksteņu versijām, kuras izlaistas 2015. gadā, radīts jaunais Jewel and Elegant pulkstenis, kas sievietēm tiek piedāvāts divās opcijās. Katrā pulkstenī iestrādāti 68 „Swarovski Zirconia” akmeņi, kuri izkārtoti gar malu rozā zelta krāsas pulksteņa ietvaram. Katra akmeņa izmērs ir 1.5 milimetri. Šis ir pagaidām vienīgais viedpulkstenis ar iestrādātiem dārgakmeņiem, kas pieejams tirgū.

    Reklāma

    Vienā no Elegant variantiem, pulkstenis pieejams ar rievojuma efektu gar pulksteņa ietvaru. Viedpulkstenis papildināts ar divām īstas itāļu ādas siksiņām pērļu baltā vai safīra zilā krāsā. Huawei Watch Jewel and Elegant iekļautas 40 dažādi pulksteņa attēli, tai skaitā 10 ekskluzīvi dizaini sievietēm.

    watches
    Huawei Watch Elegant un Huawei Watch Jewel

    Huawei Watch, kur apvienota mode un tehnoloģijas

    Jaunā pulksteņa versijas specifikācijas ir tās pašas, kuras iestrādātas arī oriģinālajā Huawei Watch. Iedvesma Jewel and Elegant klasiskajam dizainam smelta Šveices pulksteņos, izmantojot pret skrāpējumiem izturīgo safīra kristālu (Šveices vadošo pulksteņu ražotāju izvēle) pārklājumu pulksteņa 44 milimetru ekrānam. Auksti kalts nerūsējošais tērauds, pārklāts ar rozā zelta pārklājumu tikai pastiprina pulksteņa  izturību.

    Pulkstenī iebūvēta Android Wear sistēma, kas savienojama gan ar iOS, gan Android operētājsistēmu viedtālruņiem. Huawei Watch ekrāns paziņo par ienākošajiem zvaniem, ziņām un e-pastiem. Pulkstenim arī iebūvēts Bluetooth savienojums, lai izmantotu bezvadu austiņas, dodot iespēju klausīties lejupielādēto mūziku sportojot. Ar balss komandām iespējams kontrolēt mūziku un navigāciju, padarot to par lielisku sabiedroto skrienot. Sirdsdarbības sensors precīzi mēra sirds ritmu un 6-asu kustību sensors seko līdzi tādām aktivitātēm kā soļošana, skriešana un kalnos kāpšana.

    Pieejamība un aksesuāri

    Standarta Huawei Watch jau pieejams vairāk nekā 20 valstīs un reģionos, tai skaitā Baltijas valstīs, Amerikas Savienotajās Valstīs, Apvienotajā Karalistē. Argentīnā, Austrālijā, Brazīlijā, Kanādā, Dānijā, Somijā, Francijā, Vācijā, Honkongā, Itālijā, Japānā, Norvēģijā, Filipīnās, Krievijā, Singapūrā, Ziemeļkorejā, Spānijā, Zviedrijā, Šveicē, Apvienotajos Arābu Emirātos. Huawei Watch Jewel and Elegant pārdošanā nonāks tajās pašās valstīs un reģionos 2016. gada martā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma