Web Analytics
More
    Reklāma

    Coolpad pievienojas lielajiem Android ražotājiem ar ikmēneša jauninājumu solījumu

    Jaunākie raksti

    Rudenī Samsung oficiāli atklāja plānus nodrošināt Android viedierīces ar aktuālajiem operētājsistēmas jauninājumiem aptuveni vienu reizi mēnesī. Google nākusi klajā ar līdzvērtīgu paziņojumu par Nexus viedierīču jauninājumu nodrošināšanu aptuveni vienu reizi mēnesī. Ar paziņojumu nedaudz nokavējās LG, bet arī šis ražotājs atklājis vēlmi piedāvāt drošības jauninājumu saņemšanu katru mēnesi.

    Ar vēl drošsirdīgāku paziņojumu klajā nācis BlackBerry, kas grasās savam pirmajam Android viedtālrunim Priv nodrošināt ikmēneša jauninājumus, turklāt tie tiks nodrošināti bez mobilo sakaru operatoru ziņas. Tas nozīmē, ka lietotāji saņems drošības ielāpus un mobilo sakaru operatori to saņemšanu nebremzēs ar savām pārbaudēm un akceptiem.

    Reklāma

    Brašuļiem piebiedrojies arī Coolpad ar dažiem Android modeļiem, kas arī tiks pie regulāriem drošības jauninājumiem. Pirmie pie ikmēneša jauninājumiem tiks Coolpad Y90-G00, T2-00 un ivvi SS1-03, bet vairāki citi modeļi tikšot pievienoti šim sarakstam tuvākajā laikā. Mūsu apskatītais Coolpad Porto E560 pagaidām nav jaunināto ierīču sarakstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Getaway
    06.01.2016 12:47

    E560 tieši vakar saņēma atjauninājumu :) Biju pārsteigts, bet noteikti sakritība, ja sarakstos nav :)

    Reklāma