Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW CES 2016 parādīs AirTouch 3D žestu vadības iespējas

    Jaunākie raksti

    Šī gada Consumer Electronics Show 2015 ietvaros BMW Lasvegasā parādīja žestu vadību, kas ļāva regulēt automašīnas izklaides sistēmas skaļumu, veikt vienkāršas darbības ar navigācijas sistēmu, kā arī atbildēt uz zvanu, neaizskarot nevienu pogu vai ekrānu.

    Nākamā gada CES 2016 izstādē BMW grasās iepazīstināt ar 3D žestu kontroles iespējām, kas saņēmušas nosaukumu AirTouch. AirTouch žestu vadība ļaus veikt dažādas darbības nepieskaroties izklaides sistēmas ekrānam. Protams, automašīnās tiks uzstādīti vairāki sensori, kas nolasīs rokas kustības. Visu trīs dimensiju izmantošana nozīmēs plašāku iespējamo žestu klāstu, kā arī BMW sola, ka AirTouch būs daudz precīzāka sistēma par šobrīd pieejamajām alternatīvām.

    Reklāma

    BMW iDrive informācijas un izklaides sistēma tiks speciāli pielāgota žestu ievadei, lai pamata funkcijas būtu pieejamas ar minimālu rokas vicināšanu pa gaisu. Šobrīd BMW iDrive informācijas sistēmu nāktos vadīt vidēji ar vismaz trīs žestiem, turpmāk BMW plāno to skaitu samazināt līdz vienam visbiežāk izmantotajiem iestatījumiem un iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma