Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā notiks vērienīgākā Baltijas programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2016

    Jaunākie raksti

    No 2016. gada 2. līdz 4. martam Rīgā jau otro gadu notiks Baltijā lielākā programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2016. Konferencē praktiskas lekcijas par IT nozarē aktuālākajām tēmām sniegs vairāk nekā 35 starptautiski atzīti lektori no Eiropas Savienības, Šveices, Norvēģijas, Baltijas valstīm un Krievijas.

    Konferences vadmotīvs ir Nāc. Skaties. Izstrādā. (Come. See. Develop.) un tā ir pašu nozares profesionāļu organizēts notikums kolēģiem – konferenci rīko trīs Latvijas aktīvākās lietotāju grupas Google Developer Group Riga, Java User Group Latvia un Oracle User Group Latvia, piedāvājot praktisku pieeju šobrīd nozarē aktuālākajiem jautājumiem.

    Reklāma

    Riga Dev Day 2016 programma ir sadalīta piecās paralēli notiekošās tematiskās sesijās, kas veltītas nozares straujāk augošajiem segmentiem un to nākotnes modeļiem. Konferences saturs būs aktuāls plaša spektra programmatūras izstrādātājiem, kas vēlas īsā laika periodā iegūt jaunāko informāciju par nozares aktualitātēm no pašiem tehnoloģiju izstrādātājiem. Starptautisku lektoru komanda sniegs lekcijas par mobilo ierīču aplikāciju programmatūru un to izstrādi (Android), Java/JVM un Oracle datu bāzes risinājumiem un modernākajām tehnoloģijām.

    Riga Dev Day 2016 lektoru komandā ir Robert Nyman (Google, Zviedrija), Jessica Rose (DreamFactory, Lielbritānija), Quentin ADAM (Clever Cloud, Francija), Oracle pārstāvji Chris Saxon (Lielbritānija), Dalibor Topic (Vācija), Grant Ronald (Lielbritānija), kā arī Andres Almiray (Canoo Engineering AG, Šveice), Gill Cleeren  (Ordina, Beļģija), Anton Arhipov (ZeroTurnaround, Igaunija), Claus Ibsen (Red Hat, Zviedrija) un daudzi citi.

    Pirmās divas konferences dienas norisināsies “Kino Citadele”, 13. janvāra ielā 8. Pirmās dienas noslēgumā visi interesenti aicināti uz Networking Party saviesīgo pasākumu naktsklubā “Draugi”, Elizabetes ielā 55, kurā būs iespēja klātienē tikties, iepazīties un aprunāties ar lektoriem, savukārt trešajā dienā notiks praktiskās meistarklases viesnīcā “Mercure Riga Centre”, Elizabetes ielā 101, ko vadīs jomas eksperti.

    Ar Riga Dev Day 2016 programmu un lektoru komandu iespējams iepazīties konferences interneta vietnē: http://www.rigadevday.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma