Web Analytics
More
    Reklāma

    Dell savam mobilo datorierīču klāstam pievieno jauno Latitude 5000. sēriju

    Jaunākie raksti

    Dell atklāj tikko atjaunoto Latitude 5000. sēriju — pilnas funkcionalitātes uzņēmumu klases klēpjdatoru, kas papildināts ar jauno 6. paaudzes Intel četrkodolu procesoru, lai nodrošinātu visaugstākā līmeņa veiktspēju, kā arī nozarē progresīvākajiem drošības un izturīguma risinājumiem, to visu apvienojot pievilcīgā konstrukcijā. Jaunais Latitude klēpjdators, kas pieejams gan 14 collu (E5470), gan 15 collu (E5570) korpusā, ir pat par 27% plānāks un par 18% vieglāks nekā iepriekšējās paaudzes ierīces, tādējādi kļūstot par teicamu sabiedroto profesionāļiem, kas strādā, atrodoties ceļā.

    Ņemot vērā Dell komerciālo klientu vēlmes, jaunā Latitude 5000. sērija tāpat kā tās priekšgājējas piedāvā pasaulē drošākās, vieglāk pārvaldāmās un uzticamākās funkcijas ar papildu iespējām un uzlabojumiem, tostarp:

    Reklāma

    • Lielāka drošība: līdzās Dell iekšējai šifrēšanai, aizsardzībai pret ļaunprogrammatūru un autentifikācijas iespējām, kas ir pielāgotas Dell ierīcēm, Latitude 5000. sērija piedāvā papildu akreditācijas datu krātuves slāni ar integrētu viedkartes un skāriena pirkstu nospiedumu lasītājiem, kas izolē drošas darbības, izmantojot Dell ControlVault. Šis rīks apstrādā un uzglabā kritiskos autentifikācijas datus atsevišķā mikroshēmā, nodrošinot aizsargājošu un drošāku robežu un samazinot risku, ka ļaunprogrammatūra varētu piekļūt privātai informācijai.
    • Vieglāka pārvaldāmība: pateicoties Latitude sērijā iebūvētajām unikālajām pārvaldības iespējām, IT speciālisti var mainīt BIOS iestatījumus un konfigurēt sistēmas ar plašu pielāgojamību, kāda nepieciešama uzņēmuma IT infrastruktūrai.
    • Lielāka uzticamība: Latitude 5000. sērija ietver pasaulē izturīgākos uzņēmumu klases klēpjdatorus, kas var izturēt vairāk militāra līmeņa testus nekā citas ierīces1; tos raksturo uzlaboti materiāli — ar oglekļa šķiedru pastiprināts polimērs, kas nodrošina izcilu izturību, nepalielinot ierīces svaru.

    Dell turpina mainīt uzņēmumu klases datorlietošanas definīciju, un tas nozīmē sekošanu pārmaiņām kopā ar klientiem un tādu izstrādājumu radīšanu, kuri patiešām palielina darba ražīgumu un priecē gan IT profesionāļus, gan lietotājus. Latitude 5000. sērijas klēpjdatotu lietotāji varēs izmantot pilnu funkciju un iespēju klāstu, tostarp:

    • Korpuss ir veidots no polimēra materiāla, kas pastiprināts ar oglekļa šķiedru, lai radītu plānu un vieglu konstrukciju; katrā jaunajā Latitude 5000. sērijas klēpjdatorā tiek izmantots pārstrādāts oglekļa šķiedras atlikums, tādējādi samazinot atkritumu apjomu;
    • Lielāka veiktspējas mērogojamība un iespējas dažāda lieluma ekrānos;
    • 6. paaudzes Intel Core vPro četrkodolu procesori;
    • USB Type-C kabeļa dokošana ļauj iegūt ātru un efektīvu savienojumu (tikai 5000. sērijas klēpjdatora Latitude 15 četrkodolu procesoram) — pirmoreiz Latitude sērijai, citi modeļi ar to būs pieejami nākamā gada sākumā;
    • Papildu skāriendisplejs ar Corning Gorilla Glass NBT;
    • Ergonomiska uzņēmumu klases ISO tastatūra ar papildu izgaismojumu;
    • Augsta blīvuma akumulatori, kas nodrošina ilgāku akumulatora darbības laiku (līdz pat 17 stundām ar 15H un 84 Wh akumulatoru);
    • Pielāgojami savienojumi darbam birojā ar E saimes dokošanu vai Dell bezvadu dokstaciju, un Intel Pro WiDi;
    • Īpaši veidoti piederumi, kas paredazēti darbam ceļā, piemēram, lādētājakumulators Dell Power Companion;
    • Klēpjdators paredzēts operētājsistēmai Windows 10 — ātrai, vienmērīgai un drošai darbībai;
    • Pamata garantija un Dell ProSupport Plus, kas nodrošina profilaktisku un iepriekšparedzošu automatizētu atbalstu, kā arī aizsardzību pret nejaušiem bojājumiem.

    Latitude 5000. sērijas klēpjdatori Ziemeļamerikā būs pieejami no January 2016 par cenām, sākot ar 599,99 USD.

    Šis ir tikai neliels ieskats daudzos aizraujošos atklājumos, kas tiks piedāvāti plaša patēriņa elektronisko ierīču izstādē CES 2016, jo uzņēmums Dell turpina īstenot savu apņemšanos nodrošināt pasaulē drošākos, visvieglāk pārvaldāmos un uzticamākos produktus profesionāļiem, papildinot tos ar lielisku izskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    25.12.2015 11:09

    >būs pieejami no January 2016

    :)

    Reklāma