Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektronikas izstādē CES 2016 LG iepazīstinās ar WebOS 3.0 Smart TV platformu

    Jaunākie raksti

    Starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2016 LG iepazīstinās ar jaunāko Smart TV platformas versiju webOS 3.0, kas nodrošina plašāku saturu un vel intuitīvāku televizora funkciju kontroli. Kopš nonākšanas tirgū 2014. gadā LG webOS ir saņēmusi uzslavas kā viena no daudzpusīgākajām Smart TV platformām.

    LG webOS 3.0 piedāvā trīs “maģiskas” Smart funkcijas – Magic Zoom (maģiskā tālummaiņa), Magic Mobile Connection (maģiskais mobilais savienojums) un uzlabota Magic Remote  tālvadības pults. Magic Zoom nodrošina lietotājiem iespēju palielināt objektus un burtus bez attēla kvalitātes pasliktināšanas. Savukārt Magic Mobile Connection ļauj vienkārši savienot viedtālruni un LG Smart TV televizoru, izmantojot LG TV Plus mobilo aplikāciju, lai piekļūtu mobilajām aplikācijām televizora ekrānā. Pateicoties papildu pogām, uzlabotā Magic Remote tālvadības pults padara televizoru papildierīču kontrolēšanu vel vienkāršāku.

    Reklāma

    webOS 3.0 ievieš unikālu funkciju Channel Plus, kas piedāvā plašu interneta (OTT) saturu lietotājiem draudzīgā formātā. Channel Plus piedāvā vienotu kanālu sarakstu, kas apvieno OTT saturu ar līdzīgiem pārraides televīzijas kanāliem, nodrošinot lietotājiem iespēju skatīties OTT saturu, aplūkojot kanālus, kā viņi ierasti to darītu. Pateicoties partnerībai ar Xumo (www.xumo.com), Channel Plus piedāvā augstas kvalitātes bezmaksas digitāla satura pārpilnību no tādiem ražotājiem kā Bloomberg, TIME Inc., Condé Nast Entertainment un Wall Street Journal. Tāpat Channel Plus ir pieejams saturs no BuzzFeed, PopSugar, Mode Media, Digital Networks un Multi-Channel Networks (MCN), kā arī starptautiskās kanālu paketes.

    LG Smart televizors ar webOS 3.0 piedāvā arī citas jaunas un uzlabotas funkcijas:

    • Channel Advisor analizē skatīšanās paradumus un attēlo informāciju par bieži skatītajām programmām
    • Multi-view ļauj vienlaikus skatīties divus dažādus kanālus, vai, piemēram, kanālu un Blu-ray filmu
    • Music Player aplikācija atskaņo mūziku webOS 3.0 televizora skaļruņos pat tad, kad televizors ir izslēgts
    • My Channels un Live Menu funkcijas tikušas atjauninātas ar jaunām papildu iespējām
    • IoTV aplikācija ļauj uz ekrāna kontrolēt LG un citu ražotāju viedās sadzīves tehnikas iekārtas, kas ir savietojamas ar LG IoTV.

    „Mēs esam sajūsmā par  webOS 3.0 būtiskajiem uzlabojumiem,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs Braians Kvons. „webOS 3.0 stāsts par vienkāršu savienošanu, vienkāršu pārslēgšanu un vienkāršu izpēti ir patiesi sasaistījies ar klientiem un skaidri demonstrē mūsu apņemšanos nodrošināt vadošo lomu viedās televīzijas tirgū ar inovācijām un radošumu.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    liene
    24.12.2015 15:01

    Es ļoti gribu zināt vai uz 2014.gada 4k tv webos 3.0 pienāks kā atjauninājums tv modelis LG 49UB850V?

    Reklāma