Web Analytics
More
    Reklāma

    Snapdragon 820 līdz aprīlim varētu būt pieejams tikai Samsung

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S7 ir aktuālākais baumu temats, jo viedtālrunim būtu jāpiedzīvo oficiālu izziņošanu janvāra pirmajās dienās vai vēlākais februārī Mobile World Congress 2016 ietvaros. Tika runāts, ka šogad atkal Samsung noslieksies par labu divu dažādu procesoru izmantošanai Galaxy S7 modelī – Qualcomm Snapdragon 820, kā arī viedtālrunī nonāks paša ražots astoņu kodolu Exynos 8890 procesors.

    Jaunākās ziņas norāda uz Samsung Galaxy S7 aprīkošanu tikai ar Qualcomm Snapdragon 820, turklāt Snapdragon 820 būšot ekskluzīvi pieejams tikai Galaxy S7 līdz aprīlim. Neviens cits ražotājs nedrīkstēs izlaist viedtālruni ar Snapdragon 820 līdz aprīlim.

    Reklāma

    Pagaidām šī ziņa būtu jāuztver ar pamatīgu skepses devu. Protams, Galaxy S7 plānotais iznākšanas laiks marta sākumā dotu Samsung pāris nedēļu handikapu pār konkurentiem, tomēr diez vai Qualcomm ir gatavs šāda veida licencēšanas pārdalei par labu Galaxy S7. Sagaidāms, ka Galaxy S7 saņems spiedienjūtīgu ekrānu, USB Type-C, kā arī flagmanī atgriezīsies microSD kartes pieslēgvieta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    17.12.2015 11:43

    Vai tiešām Xiaomi ies Huawey pēdās un pirmais izziņos flagmani ar Sd820, bet reāli pieejamu to padarīs tikai gada vidū? :o Pieļauju, ka šāda licenzēšana varētu iet cauri tikai atsevišķiem tirgiem (Piem.ASV). Pat Samsung nav tik liels, lai iegūtu šādas procesora privilēģijas.

    Reklāma