Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla pārdod iPhone 6s aizsargvāciņus no elektroauto ādas sēdekļiem

    Jaunākie raksti

    Tesla tiešsaistes veikals papildināts ar jauniem aksesuāriem – iPhone 6 un iPhone 6s aizsargvāciņiem. Turklāt tie nav šādi tādi vāciņi, bet tie ir šūti no automašīnu salonu ādas apdares materiāliem. Par laimi, Tesla veidotie iPhone 6 un iPhone 6s aizsargvāciņi tiek šūti nevis no veciem auto beņķiem ar “pievienoto vērtību”, bet no jaunu krēslu apšuvuma atgriezumiem.

    iPhone 6 un iPhone 6s aizsargvāciņi pieejami divās versijās – parastā, kas nosedz tikai iPhone aizmuguri un arī ar vāciņu, kas nosedz ekrānu (wallet tipa). Tesla sola, ka wallet tipa aizsargvāciņi aprīkoti ar RFID bloķēšanu, lai pasargātu iPhone lietotājs no elektroniskas datu zādzības, zaglim ar speciālu tehniku atrodoties iPhone tuvumā.

    Reklāma

    Tesla viedtālruņu aizsargvāciņi veidoti no Nappa apdares ādas, uz tiem ir Tesla logotips. Aizsargvāciņi pieejami iPhone 6 un iPhone 6s, kā arī lielā izmēra iPhone 6 Plus un iPhone 6s Plus modeļiem. Tesla gada laikā izlaiž 50 000 Model S automašīnas, tāpēc vēlme veiksmīgi pārdot pārpalikumus ir saprotama. Aizsargvāciņi maksā 45 vai 50 dolārus atkarībā no izvēlētā modeļa.

    tesla

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viktors Romaņuks
    16.12.2015 19:09

    Heh…. Labs gājiens, aizsegt konkurentu logo ar savu

    Nettwerk
    17.12.2015 05:04

    Buutu Flip apvalks ar noklaataam visaam malaam, es tad panjemtu.

    Reklāma