Web Analytics
More
    Reklāma

    Siege – latvieši grib konkurēt ar populārāko kāršu spēli pasaulē

    Jaunākie raksti

    Vietējā spēļu izstrādes studija Next Level šomēnes ir publicējusi savu jaunāko spēli Siege. Sniedzot savu pienesumu populārajam CCG (kāršu kolekcionēšanas spēļu) žanram, NL sastāda konkurenci tādiem pasaulē plaši atzītiem žanra pārstāvjiem kā Hearthstone, ko pērn klajā laida videospēļu izstrādes gigants Blizzard Entertainment.

    Latviešu spēļu izstrādātāji Next Level (NL) Latvijā atpazīstamību ir ieguvuši ar tādām tiešsaistes sociālajām spēlēm kā Okeānija un Fikss, kas vairāku gadu laikā iemantojušas ārkārtīgi lielu popularitāti vietējos sociālajos tīklos draugiem.lv un inbox.lv.

    Reklāma

    Tieši tāpēc jaunā spēle Siege uzņēmumam ir nozīmīgs solis, jo tas ir pirmais produkts, kas paredzēts tā dēvētajām mid-core un hardcore auditorijām. NL ar Siege plāno fokusēties uz internacionālo tirgu, publicējot spēli PlayStore, Appstore un Steam platformās.

    Siege ir izstrādāts Unity dzinējā, kas izpelnījies popularitāti izstrādātāju vidū, jo ļauj spēli viegli piemērot izmantošanai uz jebkuras ierīces. Tā kā jaunais žanrs radīja daudzus izaicinājumus, spēle tika izstrādāta gandrīz 2 gadus.

    NL pārstāvis Andrejs Kļaviņš atklāj, ka nevairās no salīdzinājumiem ar tādiem CCG žanra veiksminiekiem kā Hearthstone: “Šī lieliskā spēle pilnīgi noteikti ir kalpojusi kā iedvesmas avots, taču mēs domājam, ka mums tomēr ir izdevies radīt atšķirīgu un unikālu produktu.” Kā viens no galvenajiem jaunpienesumiem tiek minēts asinhronais PvP (spēlētājs pret spēlētāju) režīms.

    Jau šobrīd ar spēles pirmo publisko WEB versiju var iepazīties draugiem.lv portālā, kā arī opā.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    runcis
    13.12.2015 22:08

    Pamēģināju draugos… Pilnīgs pay 2 win feils. Neko labu nevaru pateikt.

    derp
    13.12.2015 23:17

    Uz Chrome neiet. Edge arī nē. Nevilkšu speciāli jaunu browseri lai apskatītos šo brīnumu.

    derp
    13.12.2015 23:20
    Reply to  derp

    Emulējot IE no Edge neuztver unity pluginu.

    LL
    14.12.2015 09:50

    Pamēģināju, izskatījās ne visai… Ar Hearthstone pat salīdzināt nav ko.. Vizuāli nu tā so so, realizācija arī nu tā ne pārāk. Jau spēlējot tutoriāli paspēja man izmest request failure un izmeta cheat brīdinājumu!?!? :)

    gfhj
    14.12.2015 11:11

    Tas ka neatbalsta chrome ir šāviens sev kājā.

    Tava Māte
    14.12.2015 11:16
    Reply to  gfhj

    kājā sev iešāva chrome, kas izlēma neatbalstīt unity

    Reklāma