Web Analytics
More
    Reklāma

    Kickstarter izmeklēs 3.5 miljonu dolāru drona projekta izgāšanos

    Jaunākie raksti

    Viena no veiksmīgākajām Kickstarter kampaņām Zano bezpilota lidaparāts ir piedzīvojis smagu piezemēšanos. Pēc 3.5 miljonu dolāru finansējuma saņemšanas Zano bezpilota lidaparāta izstrādātājs ir spējis izsūtīt vien dažus nestrādājošus paraugus pircējiem un šobrīd uzņēmums ir pieteicis maksātnespēju.

    Kickstarter nolīdzis žurnālistu Marku Harisu (Mark Harris), lai viņš parok dziļāk par Zano bezpilota lidaparāta neveiksmēm.

    Reklāma

    Zano bezpilota lidaparātam vajadzēja būt inteliģentam, nelielam dronam ar vienkāršotām fotogrāfijas iespējām. Plānotā Zano bezpilota lidaparāta cena bija 250 dolāri. Zano naudas vākšanas kampaņa noritēja ļoti veikli, tomēr pēcāk aizkavējās Zano bezpilota lidaparātu piegādes. Aptuveni 600 lidaparāti ir izsūtīti pircējiem, bet tie knapi spēj turēties gaisā. Novembrī Zano izveidotājs Torquing Group pieteica maksātnespēju.

    Kickstarter uzskata, ka vislabāk izmeklēšanas darbam piemērots žurnālists, jo Kickstarter nav tiesību iejaukties uzņēmumu darbībā vai pieprasīt finanšu atskaites izmeklēšanas veikšanai. Marka Harisa uzdevums būs aprakstīt uzņēmuma darbību no pašiem pirmsākumiem līdz šodienai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Vācietis
    11.12.2015 09:47

    Veikli darboņi būs ar lētu Ķīnas “Zano” uzmetuši Kikstarteru sabiedrību! :(

    Reklāma